Sedat Yalçın: Kentsel dönüşüm olmazsa olmazımız

02 Mart 2024 Cumartesi, 20:28

Sedat Yalçın, “Kentsel dönüşüm, ulaşım eğitim, sağlıktan güvenliğe kadar birçok problemin yaşandığı Yavuz Selim ve Arabayatağı mahallelerimizde nitelikli bir kentsel dönüşüm planlıyoruz.”

Yeniden Refah Partisi Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Sedat Yalçın, Bursa’nın iç ve dış ilçelerinde köylerine kadar basmadık yer sıkılmadık el bırakmıyor.

Çok iddialı olarak seçimlere hazırlanan Sedat Yalçın bugün Yavuz Selim ve Arabayatağı mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

Oldukça yoğun ilgi ile karşılayan karşılaşan Yalçın, gösterilen alakadan oldukça memnun olduğunu belirtirken, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti, taleplerini, önerilerini ve şikâyetlerini yerinde dinledi.

Sedat Yalçın açıklamalarında “Gerek Yavuz Selim gerek Arabayatağı kontrolsüz bir şekilde göç alan ve buna bağlı olarak da çarpık kentleşmenin yoğun olduğu mahallelerimiz. Ulaşımdan eğitime, sağlıktan güvenliğe kadar birçok problemin yaşandığı her iki mahallemiz için nitelikli bir kentsel dönüşüm planlıyoruz.

Akıllı ve Dirençli Kent projemizle mahalle sakinlerimiz için güvenle yaşayabileceği konutlar inşa ederek onlara huzurlu bir gelecek bırakacağız. Mahallelerimizdeki yeşil alanların sayısını arttırarak Yeşil Kent vizyonumuzun bir parçası yapacağız. Bursa bizimle yeniden yeşile kavuşacak.

Çünkü biz Şeyh Edebali’nin öğütlediği gibi ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışını benimsiyoruz”dedi.

BURSA HAFIZA

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz