Akaryakıtta 45 lira depremi! Araç sahipleri şok üstüne şok yaşıyor

30 Ocak 2024 Salı, 10:12
benzin mazot

Akaryakıt fiyatlarında bir kez daha değişikliğe gidildi. Akaryakıt fiyatlarının 45 liraya doğru gitmesi herkesi tedirgin etmeye başladı.

Son dakika: Motorin (mazot) ve benzin fiyatları gelen zamların ardından araç sahiplerinin gündeminde kalmaya devam ediyor.

Akaryakıt fiyatları bugün ne kadar, kaç TL? sorusuna yanıt arayan sürücüler için yeni bir gelişme yaşandı. Motorin fiyatları bugün bir kez daha zamlandı.

Böylece mazot litre fiyatı ortalama olarak 42 lirayı gördü. İstanbul’da 41 lira düzeyinde kalsa da ülkenin Doğu’sunda akaryakıt litre fiyatları 43 lirayı da aştı! İşte il il güncel benzin-mazot fiyatı…

Motorinin litre fiyatına 1 lira 38 kuruş zam geldi. Mazot fiyatlarındaki artış pompa fiyatlarına yansırken, benzin grubunda ise bir fiyat değişikliği henüz yaşanmadı.

Mazot fiyatlarındaki artış pompa fiyatlarına yansırken, benzin grubunda ise bir fiyat değişikliği henüz yaşanmadı.

Zam sonrası motorin litre fiyatları tarihinde ilk kez bu seviyeye yükseldi. İstanbul’da 41,60 TL’ye yükselen dizel yakıt fiyatları, Van, Ağrı, Hakkari gibi şehirlerde 43 liranın da üzerine çıktı.

Benzin: 38,28 TL– 38,36 TL

Motorin: 41,55 TL – 41,62 TL

LPG (Otogaz): 20,11 TL – 19,85 TL

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz