Süper Kupa’daki büyük oyun: O şehirleri almak için fitne çıkarıldı

04 Ocak 2024 Perşembe, 08:22

“Süper kupa skandalında apaçık görülüyor ki bu olay üç ay sonrasındaki seçim odaklı. Araplar ve Türkler arasında fitne çıkarmayı amaçlıyor. Kasten yapıldı.”

Mısırlı gazeteci Sabır Meşhur, Suudi Arabistan’daki Süper Kupa finalinde yaşanan olaylara ilişkin konuştu.

Kişisel Youtube kanalı üzerinden konuşan Sabır Meşhur,

Kişisel Youtube kanalı üzerinden konuşan Sabır Meşhur, “Apaçık görülüyor ki bu olay üç ay sonrasındaki seçim odaklı. Araplar ve Türkler arasında fitne çıkarmayı amaçlıyor. Kasten yapıldı.

Bu fitneyle birlikte belediye seçimlerinde İstanbul, Ankara, İzmir, Edirne ve Diyarbakır'ı yeniden almak istiyorlar. Türkiye'de milyonlarca seçmen var.

Bu fitneyle birlikte belediye seçimlerinde İstanbul, Ankara, İzmir, Edirne ve Diyarbakır’ı yeniden almak istiyorlar. Türkiye’de milyonlarca seçmen var.

Araplar ilk olarak AK Parti ve Erdoğan'ı akla getiriyor. Böyle düşünüyorlar. Sosyal medyada yaşanan olayın ardından Türkiye ile Arap arasındaki bir fitne çıkardılar.

Araplar ilk olarak AK Parti ve Erdoğan’ı akla getiriyor. Böyle düşünüyorlar. Sosyal medyada yaşanan olayın ardından Türkiye ile Arap arasındaki bir fitne çıkardılar.

Yemen şu an bölünmüş durumda. Biz çıkıp derbiyi konuşuyoruz. Suriye, Filistin, Irak ve Lübnan zaten gitti. Sıra Türkiye'de.

Yemen şu an bölünmüş durumda. Biz çıkıp derbiyi konuşuyoruz. Suriye, Filistin, Irak ve Lübnan zaten gitti. Sıra Türkiye’de.

Türkiye haritasına bakarsanız, Ege'deki adalar şu an işgal altında. Ama bunlar konuşulmuyor. Ruslar binlerce Türkü katletmiştir.

Türkiye haritasına bakarsanız, Ege’deki adalar şu an işgal altında. Ama bunlar konuşulmuyor. Ruslar binlerce Türkü katletmiştir.

Ama bakarsınız Antalya, Rusça tabelalarla dolu. Bunlara kimsenin lafı yok. Ama Suriyeliye ya da Arap yatırım yaptığında kıyamet kopuyor” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz