52 ilde AK Parti adayı! 22 ilde MHP ile rekabet

30 Aralık 2023 Cumartesi, 16:05
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan aralık başında başlattığı temayül mesaisini önceki gün sonlandırdı. AK Parti ve MHP’nin seçim iş birliği büyük oranda netleşti.

İŞTE İL İL SON DURUM

Yeni Şafak’ta yer alan habere göre; Adayların tespiti için yürüttüğü temayül çalışmalarını noktalayan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, seçim çalışmalarını sıkı tutuyor. Son olarak 51 ilin milletvekilleriyle bir araya gelen Erdoğan, seçime ilişkin talimatlar da verdi. Erdoğan’ın, “Cumhur’un zaferi için 31 Mart sabahına kadar durmak yok. Çok sıkı çalışmalıyız. 7/24 kapı kapı dolaşmalıyız” dediği öğrenildi.

Cumhur İttifakı’nda AK Parti ve MHP’nin ayrı ayrı aday çıkaracağı iller de belli oldu.

İŞTE O İLLER

Afyonkarahisar, Amasya, Aksaray, Bayburt, Bolu, Çankırı, Düzce, Elazığ, Gümüşhane, Isparta, Karabük, Karaman, Kastamonu, Kırıkkale, Kilis, Kütahya, Nevşehir, Niğde, Sivas, Tokat, Uşak, Yozgat, Mersin, Manisa, Bartın, Erzincan, Kars, Kırıkkale, Osmaniye, Adıyaman, Ağrı, Ardahan, Artvin, Batman, Bilecik, Bitlis, Bingöl, Burdur, Çanakkale, Çorum, Edirne, Giresun, Hakkari, Iğdır, Kırşehir, Muş, Rize, Siirt, Sinop, Şırnak, Tunceli, Yalova, Zonguldak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz