Emekli maaşlarında son gelişme…

Emekliye, memura %50 ek zam+12 puanlık refah payı müjdesi! 7.500 TL alana kök maaşlar sil baştan! 1 Ekim saat 14.00’te 5.000 TL ikramiye…

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın memur ve emekli maaşlarına dair yaptığı açıklama, Türkiye genelinde büyük bir ilgiyle karşılandı.

Yılbaşında yapılacak olan maaş artışının yüzde 50’ye yaklaşacağı müjdesi, milyonlarca memur ve emekli vatandaşı olumlu bir şekilde etkiledi. Ancak bu süreçte Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) meselesi de gündemin önemli bir parçasını oluşturuyor.

21 Eylül 2023 Perşembe, 13:26
para

Emekliler için zam oranları, son dönemde gündemi sıkça meşgul eden bir konu haline geldi. Hakem Kurulu Kararı, Orta Vadeli Program ve hükümet yetkililerinin yaptığı açıklamalar, emeklilerin maaşlarına yapılacak artış hakkında ipuçları sunuyor. Yaklaşık 17 milyon emekliyi ilgilendiren bu konuda belirsizlikler olsa da, yılbaşında yapılacak zam oranının yüzde 50’ye yaklaşacağı belirtiliyor. Ayrıca, refah payı olarak adlandırılan ek bir artışın da gündemde olduğu ifade ediliyor..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz