AK Parti’de kritik hamle; seçim çalışmaları hız kazandı

18 Temmuz 2023 Salı, 15:39
ak parti

AK Parti’de yerel seçim çalışmalarının hız kazandığı bu günlerde 2019’un tahlili yapılıyor ve tek tek il ve ilçeler için analiz yapılıyor.

31 Mart 2024 yerel seçimleri için AK Parti ilk büyük hamlesini yapıyor. Yerel seçim çalışmalarının hız kazandığı bu günlerde 2019’un tahlili yapılıyor ve tek tek il ve ilçeler için analiz yapılıyor.

2019’DAN DERS ÇIKARILACAK

2019 yerel seçim sonuçlarının 2024’te tekrarlanmaması için işi bugünden sıkı tutarak saha araştırmalarına yoğunlaşan AK Parti, 17 ili mercek altına almış durumda.

SEÇMENİ ‘EKONOMİ’ ETKİLEDİ

Seçmen yöneliminde ekonominin en büyük etken olduğu belirtilirken, İstanbul’da Çatalca, Silivri, Eyüp Sultan, Tuzla, Beyoğlu ve Üsküdar’a yoğunlaşılacak.

Ankara’da iki ilçe yerel seçimlerde kritik. Etimesgut ve Mamak ilçelerinde seçmen yönelimi üzerinde çalışmalar yapılıyor. 

İzmir’de; Bergama, Kınık, Aliağa ve Bayındır için seçmen yoklanırken, Antalya’da; Kaş, Kepez, Aksu, Serik, Alanya gibi ilçelerin durumu masaya yatırılmış durumda.

SEÇİM SİMÜLASYONU VE ORTAK LİSTE

Anket çalışmalarına büyük önem veren AK Parti, seçim simülasyonunu stratejisini de devreye koydu. Seçim ortaklarıyla ortak liste de bu bağlamda simülasyonun bir parçası olarak göz önünde bulunduruluyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz