Halkın milli, manevi ve geleneksel değerlerine düşmanlık !

HALKIN MİLLİ MANEVİ VE GELENEKSEL DEĞERLERİNE DÜŞMAN OLANLAR, HER FIRSATTA SALDIRANLAR BU ÜLKEDE ASLA SÖZ SAHİBİ İKTİDAR OLAMAZLAR

04 Temmuz 2023 Salı, 08:54
alim şahin

Bursa’nın Büyükorhan ilçesine bağlı Karaağız Mahallesi’nde köy halkının talebi üzerine düğün, kına ve asker uğurlama eğlencesinde kadın ve erkeklerin ayrı eğlenmesi adına tarihi kültürel geleneği yaşatmak isteyen Mahalle Muhtarı Arif Yılmaz ve Karaağız Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hayri Sönmez’ hakkında “anayasayı ihlal”, “halkı kin ve düşmanlığa tahrik”, “görevi kötüye kullanma” ve “kamu görevinin usulsüz olarak üstlenilmesi” gibi abuk subuk suçlamalarla Halkın Kurtuluş Partisi avukatları tarafından Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunuldu.

Gerekçe Anayasanın Laiklik ilkesini çiğnemek, toplumsal huzuru bozmak mış.
Ha birde dini değerleri kişisel menfaat temini için kullanmak mış.

Dini değerleri kişisel menfaat için nasıl kullanılmış bu da ayrı bir din düşmanlığı.

Bu kadar komik suçlama.

Hani “orta çağ karanlığı” derler ya.. işte o ibarenin tam olarak uygulanmasını isteyen bu ucube kafaların halkın talebi ve isteği doğrultusunda yapılan bir uygulamayı kendi ideoloji ve çağdışı emellerine alet etmeye çalışması, bunun için de devletin laiklik ilkesini bahane gösterip zorla yaptırım gücünü kullanmak isteyen bu tür zihniyetler her dönem zaman zaman hortlatılmaya çalışılmıştır.

Halkın Kurtuluş Partisi gibi zihniyetler demokrasi ve laiklik iberesinin hiçe sayılarak adeta içinin boşaltılmasını isteyen absürt düşüncelerdir.

Milletin tarihî ve Kültürel geleneklerini bile hazmademeyerek Hak ve Özgürlük düşmanlığını ilke edinenler, milletin milli manevi değerlerine saldıracak kadar gerçek anlamda gerici-yobaz ortaçağ zihniyetidir.

HKP’yi kınıyorum.

.

alimce29@gmail.com

facebook.com/alimsahinmalkocoglu

twitter.com/AlimSahin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz