Fevzi Zırhlıoğlu: Milletimiz 14 Mayıs’ta Türk Asrı’nın kararını verecektir

Zırhlıoglu: Milletimiz, Cumhur İttifakı’nın Türkiye’nin yüzüncü yılında ortaya koyduğu ‘Türk asrı ve Türkiye Yüzyılı’ iradesinin önünü açma, ya da bir yüzyıl daha umutla beklemek için geriye gitmenin kararını verecektir.

16 Nisan 2023 Pazar, 12:19

Uludağ Dostlar Derneği‘nin davetlisi olarak katıldığı gecede konuşan Zırhlıoğlu, “Bir tarafta 15 Temmuz’da hain darbe girişimi sonrası milletimizin meydanlarda kurduğu Cumhur İttifakı, diğer tarafta yedi düvelin art arda dizildiği, hiçbirinin birbiriyle benzer tarafı olmayan, görünürde 6 partiden oluşan, kendilerine ‘Millet İttifakı’ diyen ama genel başkanımızın ifadesiyle ‘Zillet İttifakı’ bulunuyor” dedi.

14 Mayıs seçimleri yaklaşırken MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) milletvekillleri saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
MHP 2. Bölge 1. sıra milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, STK ziyaretlerinde bulunarak 14 Mayıs’ın önemini anlatıyor.
Dış dünyanın bu seçimin asrın en önemli seçimi olduğunu söylediğini ifade eden Zırhlıoğlu, “Tek hedefleri Türkiye’nin küresel aktör olma yolunda yükselişinin önüne kesmektir.
Bu seçim milletimiz, Cumhur İttifakı’nın Türkiye’nin yüzüncü yılında ortaya koyduğu ‘Türk asrı ve Türkiye Yüzyılı’ iradesinin önünü açmanın ya da bir yüzyıl daha umutla beklemek için geriye gitmenin kararını verecektir. İşte bu seçimde Türk milleti zillete geçit vermeyecektir” dedi.

ZİLLETE GEÇİT YOK
“Bu dönemde Milliyetçi Hareket Partisi’nin TBMM’deki üye sayısının çoğalması adına istenilen sayıya ulaştırılması büyük önem arz ediyor” diyen Zırhlıoğlu, “Pandemiden bu yana yaptığımız saha çalışmalarımızda vatandaşla buluşuyor ve kucaklaşıyoruz. Sahada görüyoruz ki Türk Milleti, zillete geçit vermeyecektir” dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZI İLK TURDA SEÇMELİYİZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk turda hiçbir sıkıntıya mahal vermeden yeniden seçmek zorunda olduklarının altını çizen Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, “Seçim ikinci tura kalmamalı. Ülkemizin bağımsızlığı, Türk ve Müslüman coğrafyası mazlum dünya ülkelerinin refahı için istikrar ve İstikbalimizin güçlenerek devam etmesi adına Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda seçilmesi için milletimizin gereğini yapacağına inanıyorum” diye konuştu.

CUMHUR İTTİFAKI MECLİSTE SALT ÇOĞUNLUĞA ULAŞMALI
Milliyetçi Hareket Partisi’nin milletvekili sayısının mecliste çoğaltılmasını da isteyen Fevzi Zırhlıoğlu, “Milletimizin desteğine ihtiyacımız var. Cumhur ittifakı olarak meclis aritmetiğinde salt çoğunluğa ulaşmamız gerekir. Ülkemizin menfaat ve çıkarları adına 400 milletvekilini Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne göndermeniz, yeni yüzyılın Türkiye yüz yılı olması adına millet olarak altına imza atmanız lazım. Bunun yolu da sizlerin desteği ile Cumhur ittifakımızı mecliste sayısal olarak üstünlük sağlamak olduğudur” ifadelerinde bulundu.

Konuşmaları sık sık alkışlarla kesilen Fevzi Zırhlıoğlu, kentsel dönüşüm başta olmak üzere yerel sorunların çözümü için ellerinden ne geliyorsa yapacaklarının sözünü de verdi.

Haber: Alim Şahin / BursaHafıza

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz