2023 seçimleri öncesi deprem yoğunluğunun oluşması “tesadüf olamaz” dedirtti.

27 Şubat 2023 Pazartesi, 15:51
alim şahin

Depremler kuşku oluşturmaya başladı.

Bugün Malatya’da meydana gelen 5.6’lık deprem artık soru işaretleri oluşturdu ve cevap aranmasına neden oldu.

Ana depremlerin çok sık bir arada meydana gelmesi bir tesadüf olmadığı gerçeğine inanmak zorunda bırakıyor.

Normal Doğal zamanında oluşması beklenen depremlerin hemen hepsi de aynı anda şok aralıklarda yıkıcı boyutta olması ve hepsi de 2023 seçimlerine 3 ay kala meydana gelmesi kuşkuları iyiden iyiye arttırıyor.

Bu depremlerin tetiklenerek zamanından önce meydana getirilebileceği bilim adamlarınca defalarca konuşuldu.

Özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2023 seçimlerinin Türkiye için bir milat olacağı ve 2023 sonrası çok şeylerin değişeceğini söylemesi küresel şer güçlerin korkularını ikiye katladı.

Türkiye’nin bu kadar kısa zamanda büyük mesafeler kat etmesiyle 2023 sonrası önüne geçilemez çok büyük güç olacağı düşünülmesine karşın yerli maşalar, dış güçler eliyle kaos ortamı, ekonomik saldırılar, darbe girişimleri ile hükümetin ve Erdoğan’ın düşürülmesi hedeflenmişti.

Bunda başarılı olamayanlar geçtiğimiz yıl Amerikan çölünde milenyum tatbikatı adı altında çeşitli ulusların davet edildiği ama Türkiye’nin davet edilmediği “Ortadoğu’da söz dinlemeyen Ada ülkesini büyük deprem sonrası işgal tatbikatı” gerçekleştirilmişti.

İşte bugünkü depremlerin ardı ardına yaşanması bir tetiklemenin sonucu olarak meydana geldiği kuşkularını iyiden iyiye ortaya koymuştur.

Açıkçası doğal zamanı dolmadan tetiklenerek kırılan fay hatlarının olduğunu düşünüyorum.

Bunun için de Güney bölgesi ve Hatay’ın seçilmesi tesadüf olamaz.

Bununla birlikte Haçlı ittifakının Türkiye’nin Batı sınırına Yunanistan’ın dedeağaç bölgesine binlerce silah mühimmat yığması boşa değildir.

Dolayısıyla bu bölgede depremler sonrası yaşanacak göçlerle kurtarılmış bölgeler oluşturarak işgal girişimleri Türkiye’nin Akdeniz’e çıkışını önünü kesmeye yönelik olabilir..

Bana kalırsa planlar çok büyük.

Bana göre 2023 seçimleri mutlaka yapılmalı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Türkiye yoluna devam etmelidir.

Şer güçlerin oyununun bozulması, yapılan tüm saldırılara bertaraf etmek adına Türkiye bu seçimi yüzünün suyuyla başarılı bir şekilde atlatmalıdır.

.

alimce29@gmail.com

facebook.com/alimsahinmalkocoglu

twitter.com/AlimSahin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz