Ronaldo’nun gözyaşları ! Bir devir sona erdi.

2022 Katar Dünya Kupası’nda fırtına gibi esen Fas’ın son kurbanı Portekiz oldu. Yıldızlar topluluğu rakibini Youssef En Nesyri’nin golüyle deviren Walid Regragui’nin öğrencileri, yarı final biletini cebine koyarken Dünya Kupası tarihine geçti. İkinci yarıda oyuna giren Cristiano Ronaldo ise 90 dakikanın sona ermesiyle duygusal anlar yaşadı, hüngür hüngür ağladı.

11 Aralık 2022 Pazar, 13:39

Futbol dünyası dün akşam Cristiano Ronaldo’nun gözyaşlarını izledi. İsviçre sonrası Fas maçına da yedek başlayan yıldız futbolcu, ikinci yarıda oyuna dahil olsa da elenmenin önüne geçemedi ve son Dünya Kupası maçından gözyaşları içerisinde ayrıldı.

Ronaldo Hüngür hüngür ağladı
RAKİP OYUNCULAR TESELLİ ETTİ

Fas’a 1-0 kaybederek elenen Portekiz’de Ronaldo sahanın ortasına çöküp ağlamaya başladı. Ronaldo’yu rakip takımın futbolcuları teselli etti.

Ronaldo’yu yedek bırakan Fernando Santos’ yıldız futbolcunun ailesinden sert tepkiler geldi…

2022 Dünya kupası çeyrek final maçında Fas, Portekiz’i En Nesyri’nin golüyle 1-0 yenerek adını yarı finale yazdırdı. Son çeyrek final maçında İngiltere’yi 2-1 mağlup eden Fransa, Fas’ın yarı finaldeki rakibi oldu.

FAS TARİHE GEÇTİ

Hırvatistan, Belçika ve Kanada’nın olduğu grubu lider tamamlayan Fas, Dünya Kupası tarihinde yarı finale yükselen ilk Afrika takımı oldu. Dünya Kupası’nda puan alan(1970), Dünya Kupası’nda gruptan çıkan(1986) ilk Afrika ülke olan Fas, Dünya Kupası açısından kıtadaki öncülüğünü sürdürdü

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz