Bursa Ak parti de çarpık ilişkiler silsilesi; kim kimdir?

05 Kasım 2022 Cumartesi, 09:27
alim şahin

Olay gazetesi başyazarı Ahmet Emin Yılmaz‘ın bu yazısı birileri tarafından Faruk Çelik ‘e saldırmayı kendine görev addeden Nezir Asaroğlu’nun kim olduğu hakkında fikir vermiyor mu?

Alinur Aktaş ‘ın büyükşehir kasasından yıllarca beslediği Şehir gazetesi sahibinin Parti’nin marka değeri Faruk Çelik’e ve Alinur’un en büyük rakibi olduğunu düşündüğü aynı zamanda başarılarıyla Büyükşehir’i gölgede bırakarak adından söz ettiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a amansız saldıran Nezir Asaroğlu’na herkes sağır dilsiz oldu olmaya devam ediyor.

İl başkanı Davut Gürkan hiç bir şey yapmadan olanı biteni sadece seyretmesi ise sac ayağının ne kadar güçlü olduğunu ortaya koyuyor.

Hatta arka planda bir araya geldikleri defalarca konuşuldu.

Ahmet Emin Yılmaz’ın çok önemli detayları açıkladığı yazısına bu linkten ulaşabilirsiniz https://www.olay.com.tr/yazar/ahmet-emin-yilmaz/vay-vay-vay-kimler-kimlerle-beraber-neler-yapmislar-neler-575893/amp

Bu da Parti’nin önemli isimlerine saldıran Nezir Asaroğlu’na il başkanının gizli destek verdiği anlamına geliyordu.

Asaroğlu’nun Yeşil Şehirdeki aldığı evi hangi parayla aldığı soruldu yıllarca?

Bu ve daha niceleri cevaplanması gereken sorular ortada dururken Parti’nin Bursa’da bölünmesine ön ayak olan yöneticiler kulağının üstüne yatıyorsa bu çok net ihanetten başka anlam taşımamaktadır.

Herkes kendi menfaati için “SELEYİ SUYA VERMİŞ,” gidene kadar aynen devam mantığıyla adeta Reise ihanet içinde kayığını yüzdürme hesabı güdüyor.

Öte yandan sıkıntıları için il başkanlığına gelerek yetkililerden çare arayan vatandaşlara hakaret ve aşağılama yapan yöneticileri sahiplenen bir il başkanı Davut Gürkan var.

Şimdi siz bunların dava adamı olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Bu partinin aleyhine değil de lehine çalıştıklarını mı düşünüyorsunuz?

Ortada ihanet kokan, partiyi sarmala alan kocaman bir örümcek ağı var.

Bu arada Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile ilgili Ankara da çok önemli gelişmeler yaşandığı bilgisini edindik.

Bizim de bir kısmına tesadüfen kulak misafiri olduğumuz birçok önemli belgelenin üst makamlara ulaştırıldığı haberini aldık.

Önemli seçim sathına girdiğimiz bu süreçte bakalım nasıl bir işleyiş gerçekleşecek.

.

alimce29@gmail.com

facebook.com/alimsahinmalkocoglu

twitter.com/AlimSahin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz