Teşekkür! Birlikte daha güçlüyüz..

20 Nisan 2022 Çarşamba, 10:40
Alim Şahin

Öncelikle girişte bu açıklamayı yapmanın zarurî olduğunu ifade etmek isterim.


Takipçilerimiz başta olmak üzere bazı üst düzey siyasiler, partililer ve sade vatandaşların en azından toplantılarda davetlerde görmek istedikleri yönünde uzun zamana dayalı düşüncelerini tarafıma iletenlere teşekkür ediyorum.

Meslek hayatımda muhabirlik dönemlerimizde haber kaçırmamak adına günde soluksuz kaldığımız, haberden habere yetişmek için zamanla yarıştığımız günleri dönemimiz de alın teri akıtan tüm dostlarımız arkadaşlarımız çok iyi bilir.

Bu durumu o zamanlar sahada çalışan meslektaşlarımız, arkadaşlarımız, dostlarımız gündüz akşama gece sabahlara kadar nöbet ve takiplerde biribirimizle yarıştığımızı hatıralarında zor ama keyifli anılar olarak sakladıklarıları, tatlı yorgunluklarımızı iyi hatırladıklarından eminim.


Bugün ise eskisi gibi olmasa da mesleğe yeni başlayan arkadaşlarımız da bu heyecanı yaşıyorlar.

Şimdilerde bulunduğumuz konum gereği haber prensibimiz 3 saç ayağına dayalıdır.

Bunlardan en önemlisi sağlam istihbarat.

İkincisi teyit-onay, üçüncüsü belgeye dayalı bilgidir.

Asıl soruların cevabına gelince; öncelikle davet edildiğimiz yerlere icabet etmek için önem durumuna göre seçim yaparız.

Gittiğimiz yerde kendi adıma çok fazla fotoğraf çekilip paylaşmam.

İhtiyaç olduğunda daha sonraları değerlendirmek adına arşivimde saklarım.

Bununla birlikte üst düzeylerle çok fazla fotoğraf çekilme gibi bir merakım alışkanlığım bu zamana kadar asla olmadı istisnalar hariç.

Sade vatandaşların talepleri üzerine çekildiğimiz kareleri de sırra, mahremliğe,  gizliliğe saygım olması adına asla genele açık etmem.

Yani yerel yöneticileri eleştirmemiz nedeniyle kimseyi ifşa edecek ele verecek kadar güvensiz biri olmak istemem.

Şahsıma duyulan güveni, haber kaynakları mı zor durumda bırakmam güvenimi asla zedelemem.

Bu sebepten dolayıdır ki, itibar ve güven duygusuna oluşan saygıyı asla boşa çıkaracak harekette bulunmamaya çalışıyorum.

Bizi yakından görmek isteyen takipçilerimizin,  ilgisine ise gerçekten çok çok fazlasıyla teşekkür ediyorum.

Onlar varsa biz varız.

İşte bu itibarı yok etmek, bu sevgiyi yok etmek için kendini birşey sanan ve gücünü, yetki ve etki titrini sıfatını kullananarak sosyal medya hesaplarımızı hem de sayfa başına 15 bin liradan 4 veya 5 sayfamızı toplamda 75 bin lira karşılığında hemde dünyanın en güçlü Hacker gurupları arasında yer alan AY-YILDIZ TİM hacker Savaş ordusuna kapattımaya çalışan kirli düşüncelerle de mücadele halindeyim.

Bu yakışıksız çirkin talebi AY-YILDIZ TİM’İN yöneticileri tarafıma ileterek böyle bir şeyi kendilerinin görevi olmadığını, çizgilerinin DEVLET-MİLLET, VATAN EZAN-BAYRAK adına milli mücadelede olduğunu, şahsımızın da bu kavramlar doğrultusunda bir yapıya bir ülkü’ye mensup olduğumuzu tespit ettiklerinden sayfalarımızı bırakın kapatmayı kapatmaya çalışanlara karşı koruma altına aldıklarını ilettiler.

Bu minvalde AY-YILDIZ TİM HACKER SAVAŞ ORDUSU ismi bende saklı yöneticisi ve bütün çalışanlarına minnet ve teşekkürlerimi bildiriyorum.

Bununla birlikte bizi sadece sosyal medya üzerinden takip edenler olduğunu düşünenler varsa çok büyük yanılgı içinde olduklarını da üzülerek belirtmek istiyorum.

Allah nasip ederse Mübarek Ramazan-ı Şerif öncesi olduğu gibi bayram sonrası da görüşme talebinde bulunan dostlarınızla çayımızı kahvelerimizi yudumlayıp sohbetlerimizi yapmaya devam edeceğiz.

İlgisini alakasını esirgemeyen takipçilerimize dostlarımıza siyasilerimiz bilumum herkese teşekkürlerimi arz ediyorum.

Biz birlikte daha güçlüyüz.

“Devlet için varız, vatan için varız, Ezan için varız, Bayrak 🇹🇷 için varız, millet için varız, bu aziz topraklar için varız.”

Varlığımız ülkümüz bugünden yarına hep birlikte birlik içinde kıyamete kadar sürecektir.


İyi ki varsınız.

.
alimce29@gmail.com

facebook.com/alimsahinmalkocoglu

twitter.com/AlimSahin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz