Ak partiyi götürecek sessiz yığınlar.. Oktay Yılmaz köprüleri attı! Bursa’ya atılan en büyük kazık! Liyakatsizliğe ders veren vatandaş; Kadir Güven!

Oktay Yılmaz Yıldırım ve Yıldırımlının geleceğine ışık tutacak bu önemli çalışmaya sahip çıksaymış kendi adına üç yıllık icraatlarında kazanamadığı güven itibarı bir anda düzeltecekti.

Ama Allah şaşırtacak ya!
Tam tersi başkan ve ahalisinin karşı çıkması tam bir tezat ve hezeyanı ortaya koymuştur.

Oktay Yılmaz’ın halktan ne kadar korktuğunu belgelemiştir.
Ve böylece Sayın Yılmaz’ın Ak parti den Belediye başkan adaylığının Yıldırım için ne kadar büyük bir talihsizlik olduğunu pekiştirmiştir.

14 Aralık 2021 Salı, 10:51
alim şahin

Kötü gidişatı hiç istemesek de yanlışlara devam edildiği sürece ortada bir gerçek var.

İşte o gerçek  etkilenmez bir şekilde yaklaşıyor..

“ İnşallah hatalardan dönülür ve bu görünerek gelen, şu ana göre gelecek olan kötü sonla karşılaşmayız” diyeceğimde…”

Bakınız!

Ak Partiyi iç ve dış güçler asla yıkamadılar Allah’ın izniyle yıkamazlar da.

Oysa tedbir alınmazsa kimlerin yıkacağı çok açık.

“Nasıl ki, 20 sene önce ezilenler, sessiz kalanlar, sesi çıkmayanlar, çıkamayanlar, ülkenin gerçek evlatları canlarını seve seve ülkesi için veren fakir yığınlar, asgari ücretliler, işçiler, köylûler AK Parti’ ye destek vermişlerse, arkalarında 19 yıldır durmuşlarsa şu an görünen o ki yine aynı gruplar, ezilenler, sesi çıkmayanlar, sesi duyulmayanlar, fakirler AK Parti’ yi götürecek olanlardır. “

Eğer bu ayrıntı gözden kaçırılıp ciddiye alınıp gereği yapılmaz zenginden yana politika tercih edilirse Ak Partiyi götürecek olan işte odur şudur budur!

AK Partiyi ne dış güçler nede içimizdeki hainler (işbirlikçiler) alt edebilirdi.

Getirende götürecek olan da keskin bıçak sırtını çevirdiği gerçek güç olan samimi sağduyulu muhafazakar mütedeyyin kanaatkar halk topluluklarıdır.

Eğer yanlışlardan dönülmez ise ki inşallah dönülür Ak Parti yerelde olduğu gibi genelde de tam bir çöküş yaşaması kaçınılmazdır.

Yıllarca uyardık uyarmaya devam ediyoruz..

Özellikle yerelde şu ehliyet liyakat yoksunu karakter oyuncularını millet istemedeği halde millete rağmen demoklesin kılıcı gibi başa dikilmesi bardağı taşıran damlaların en önemlileriydi.

Bakınız şu Bursa’nın yönetici talihsizliğine.

Bir kez olsun Bursa gibi payitaht kente uzaktan yakından yakışmayan makam sahipleri söz konusu. Bursa halkı da bu görüntüsü kıyak jilet giyimli amma ve lakin sadece kendilerine  güzel olanlar millete adeta yıllarca kan kusturdular.

Her seçim zamanı verdikleri sözleri makama oturduktan sonra unutan, o da yetmezmiş gibi tersini yapanlar, (kendilerine çalışanlar) Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ters köşe yapanlardan millet adeta yaka silkmiş durumda.

İki gündür Bursa ve ilçelerinden adeta tazyiklere boğulan şikayetlerle karşılaşıyorum.

İnsanların verdiği iradeye (rey) ihanet bu kadar olur cinsinden tepkiler en üst seviyede .

Yazık!

Dış ilçelerden Karacabey, Kestel, İznik, Mudanya, Orhaneli, Büyükorhan, başta olmak üzere Merkezde tepkilerin ve şikayetleriyle ün salmış Yıldırım ile Büyükşehir yönetimleri Ak Partiy’i Bursa’da götürecek en büyük ve önemli etkenlerin başında geliyor.

Birileri bağımlı besleme gazeteci görünümlü tetikçilerine güzellemeler yaptırsa da maalesef halkın gündeminde gerçekler çok acıtıcı şekilde suratlarda patlıyor.

.

OKTAY YILMAZ’IN KORKUSU!

Oktay Yılmaz’ın halktan korktuğunun belgesidir yaşananlar.

Kadir Güven Yıldırım sakini sade bir vatandaş.

20 Ekim’de Barış Manço Kültür Merkezinde  Deprem Resim Sergisi, kaçak yapılaşma ve deprem konferansı  düzenlemek için Yıldırım belediyesi Kültür Müdürlüğüne resmi başvuruda bulunur..

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı kadir-guven2-677x1024.jpeg

16-17-18 Aralık tarihine gün verilir.

Hazırlıklar başlar davetliler konuşmacılar bilim adamları hocalar proflar, jeoloji mühendisleri, inşaat mühendisleri , mimarlar odasından bir çok önemli isim bilgi paylaşımında bulunmak üzere toplantıya bir çok alanda katılımcı davet edilir.

Hepsinden de onay alınır.

Ayrıca siyasi partiler, belediye başkanları  vatandaşlar da günümüzde her an hayati risk taşıyan deprem  tehlikesine karşı bilgilendirilmek üzere bu önemli toplantıya  katılım için davet ve çağrıda bulunulur.

Tüm hazırlıklar tamamlanmış Bursa’da ilk defa geniş katılımlı bir Deprem, kaçak yapılaşma ve dönüşümle alakalı önemli bir organizasyona imza atılıyordu.

Aslında Belediyelerin yapması gereken bu çalışmayı “yaşam alanlarımız mezarımız olmasın” sloganıyla yola çıkan çok sade bir vatandaş yapıyordu.

Bu organizasyona sahip çıkılması belediyeye büyük artılar ve kazançlar sağlayacaktı.

Yani Toplantıya yer tahsis eden Yıldırım belediyesi sahiplenmesi kendisi adına büyük bir başarı olacaktı.

Peki Sayın Başkan Oktay Yılmaz hazretleri ne yaptı?

Çalışmaya adeta seferberde imzası olan Kadir Güven adlı vatandaşa  organizasyonun gerçekleşmesine iki gün kala sürpriz bir telefon gelir.

Yıldırım Belediyesi Kültür müdürlüğünden arayan bir bayan “20 Ekim tarihinde talep ettiğiniz ve size 16 – 17 -18 Aralık tarihinde 14’ten 17’ ye kadar  tahsis edilen yer iptal edilmiştir “ der.

Yani bu önemli organizasyonunuzu son günde  iptal ediyoruz bilgisigi verildi.

Bunun anlamı şu; Oktay Yılmaz ve ahalisi   bilim adamları, siyasilerin ve halkın katılımıyla yapılacak bu önemli toplantıdan bir hayli korkmuştu.

Tam tersi sahip çıksaymış kendi adına üç yıllık icraatlarında kazanamadığı güven itibarı bir anda zirveye çıkacaktı.

Ama Allah şaşırtacak ya Yıldırım ve Yıldırımlının geleceğine ışık tutacak bu çalışmaya belediye başkanı ve onun ahalisinin karşı çıkması tam bir tezat ve hezeyanı ortaya koymuştur.

Özellikle 20 Ekimde talebe verilen Barış Manço Kültür Merkezindeki yer izni toplantıya iki gün kala iptal edilmesi şimdi yapılmayacağı gibi ilerki günlere de erteleme şansını ortadan kaldırmak amacı taşımaktadır.

Bu kadar art niyetli bir belediye yönetimi olabilir mi?

Kadir Güven, davet edilen ve tümünden katılım için onay alan ünlü isimleri, teker teker arayarak programın iptal edilme sebebini aktarmak zorunda kalması Yıldırım’ın ne kadar sahipsiz bırakıldığını gösteriyordu.

Yıldırım bu kadar liyakattan yoksun kişilerin elinde olması halk tarafından büyük handikap olarak yorumlanıyor.

Aynı zamanda göreve geldikleri günden beri Ak parti belediyeciliği adına zerre çalışma yapamayanlan tam tersi her icraatlarında halkın tepkilerine muhatap olurken Bursa’da partilerini hızla uçuruma sürüklüyorlar.

Bu durum Ak parti’nin Bursa’da vatandaştan aldığı yetkiyi  her dönem kötüye kullandığı şikayetlerine neden oluyor.

Dolayısıyla Oktay Yılmaz’ın bu zamana kadar Yıldırım halkı üzerinden aldığı tepkiler Ak Parti’nin  kalesinin yıkılmaya yüz tuttuğunu ortaya koyuyor.

Kısaca her dönem talihsizliğine yenik düşen Yıldırım ilçesi Oktay Yılmaz’la bereber adeta dibe vurmuş görünüyor.

Seçim zamanında göstermelik kağıt üzerindeki projeleri vaat edenler bir sonraki seçimler yaklaşmaya yüz tuttuğu bu zamana kadar hiç bir projenin  gerçekleşmemesi hayal kırıklığına yol açtı.

Sonuç: Oktay Yılmaz gibi birinin  Yıldırıma belediye başkanı olarak dayatılması halk nezdinde büyük bir talihsizlik olarak algılanmıştı.

Artık iş işten geçmiş bu kötü kaderi  yeni seçimlere kadar tahammül etmekten başka seçeneklerinin olmadığını söylüyorlar.

T abiri caizse başkanlar sokağa indiklerinde başlarını yukarı kaldırıp sağa sola bakmadan kimseyi duymadan yürüyorlar.

T abi bazıları mutlu olduklarını söylüyor olabilirler, onların nemalanan mutlu azınlık olduklarını bilmeyen yok.

Ama halkın mutsuzluğundan haberi olmayanlar kendi dünyalarında çok mutludurlar.

Zaten asıl sorun da bu.

Mutluluktan havaya uçanlara sayıştayın raporunu takdim ederim.

.

BURSAYA ATILAN EN BÜYÜK KAZIK!

Şöyle Bursa’ya kabaca bir bakınız.

Karşınıza çıkan tabloda ilk  gördüklerinizi sayınız dediğimde sokaktaki vatandaşların sıraladığı  tazyikleri aktararak son verelim.

1-Kadrolaşmanın Mimarı Bülent Arınç olan Bursa’da Ak Parti’ye atılan en büyük kazık Efkan Ala.

2-Efkan Ala’nın attığı en büyük kazık Davut Gürkan.

3-Bursa’ ya atılan en büyük kazık Alinur Aktaş.

 4-Yıldırım’a atılan en büyük kazık Oktay Yılmaz.

Bursalı bu dönemde kan kustu kızılcık şerbeti içti.

Geçmiş olsun!



.
alimce29@gmail.com

facebook.com/alimsahinmalkocoglu

twitter.com/AlimSahin

“Ak partiyi götürecek sessiz yığınlar.. Oktay Yılmaz köprüleri attı! Bursa’ya atılan en büyük kazık! Liyakatsizliğe ders veren vatandaş; Kadir Güven!” için bir cevap

  1. vural tunç dedi ki:

    Eee seçim zamanı Bağımsız Yıldırım Belediye Başkan Adayı Muammer AKIN bunları tek tek anlayıp haklı çıktı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz