AK Parti Osmangazi ilçe kongresi, ayak oyunları ve başkan Dündar’a yönelik çirkef yaklaşım!

04 Ekim 2020 Pazar, 11:53
AK Parti Osmangazi ilçe kongresi, ayak oyunları ve başkan Dündar’a yönelik çirkef yaklaşım!

Yaklaşık bir haftadır karadenizdeyim.

Bursa gündeminden epeyce uzaklaşıp özel işlerimizden dolayı Karadeniz’i mesken tuttuk.

Alim Şahin

AK Parti’de kongre süreçleri devam ederken zaman zaman tarafımıza yansıyan rahatsızlıklar olduğunu biliyor ve görüyorduk.

Ancak son Osmangazi ilçe kongresinde ki yaşananlar sancının boyutlarının tahmin edilenden de büyük olduğunu ortaya koydu.

Osmangazi Belediye başkanı Mustafa Dündar’ın kendi ilçesinin kongresinde 5 dakikalık icraatlarını tanıtacak süreyi çok görenler boş beleş milletvekillerinin geyik muhabbetlerine 5 -10 misli zamanı müsaade edebiliyorsa milletin gözünün önünde ve canlı yayında bütün Bursa halkına ortada müthiş bir çekişme, kavga ve kasıtın dışa vurmuş halinin çirkefçe sergilenmesi adeta sırıtması Bursa teşkilatlarının en üst düzeyde kavgasının verilmesi partinin ne derece hırs menfaat çatışmasının oyuncağı olduğu ve en üst düzeyde yapıldığını ortaya koymuştur.
Bu da demek oluyor ki, Bursa’da Parti ve dava değerleri hiçe sayılmış menfaat koltuk ve makam hırslarının gözleri kör ettiği kıyasıya bir mücadele’ye sahne olmuştur olmaya da devam etmektedir.
Parti içinde bu zamana kadar güdülen arka plan ayak oyunları Osmangazi ilçe kongresinde son derece net bir şekilde ortaya çıkmış olması dünden beri gelen mesaj ve telefonlarla Parti tabanında ve halkın üzerinde son derece üst düzey bir rahatsızlığa neden olduğu anlaşılmıştır.

Partinin ve Erdoğan’ın hedefleri 2-3-4’cü plana düşürüldüğü açık şekilde çok net olarak görülmüştür.
Dolayısıyla kongre’de yaşananlar içler acısı bir durumu ortaya koymuş, AK Parti’nin Bursa’da geldiği noktayı tüm çıplaklığıyla gözler önüne sermiştir.
Kongre süreçleri şunu göstermiştir; Erdoğan ve Partisi üzerinden etiketi kapanlar makam ve sorumluluk üstlenenler hizmetten, davayı yüceltmekten ziyade Erdoğan’ın gölgesinde hedeflerini sadece ve sadece kişisel çıkarları ön planda tutmuştur.
Teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı Sayın Erkan Kandemir olanları görüyor ve gereğini yapamıyorsa ne yazık ki AK Parti genel merkezi de çaresizliği oynuyor demektir.

Sonuç olarak kendi ilçesinin kongresinde Belediye başkanı Mustafa Dündar’a yapılan bu çirkefçe yaklaşımı şiddetle kınıyorum.

Not. Cep telefonu tuşları ile yazdığımız yazımızda hatalarımız mutlaka vardır ve hoşgörü ile karşılamanızı diliyorum.


.


alimce29@gmail.com

facebook.com/alimsahinmalkocoglu

twitter.com/AlimSahin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz