Abdullah Ağar’dan kritik sözler: Donanmamız yakın zamanda…

11 Ağustos 2020 Salı, 11:31
türk donanma

Türkiye’nin Akdeniz’de yeni Navtex ilanı sonrası Oruç Reis bölgeye hareket etti. Yaşanan olay sonrası Yunanistan’da acil durum ilan edilirken bölgede yaşanan son durumu Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar değerlendirdi.

Abdullah Ağar’dan bölgeye ilişkin kritik sözler: Donanma yakın zamanda…
Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, Doğu Akdeniz ve Ege’de provokasyonlara imz atan Yunanistan’a ilişkin A Haber’de önemli açıklamalar yaptı.

Abdullah Ağar, bölgede Yunanistan’ın klasik olarak Türkiye’yi arkadan vurmaya kalktığını söyledi. Yunanistan’ı Mısır ile yaptığı anlaşmaya benzer faaliyetleri tarihten bu yana hep yaptığını söyleyen Ağar, “Atina, Ankara’nın geleceğini yok edecek bir takım adımlar atmaya başladı” dedi.

Yunanistan’ın Türkiye’ye yönelik tehditvari çıkışlarda bulunduğunu söyleyen Ağar, “Yunanistan, tehditlerden öte başka hiçbir hamle yapamadı” ifadelerini kullandı.

Yunanistan’in İtalya ve Mısır ile farklı stratejiler içeren anlaşmalar yaptığı söyleyen Ağar, hepsinin tutarsızlıklar içerdiğini söyledi.

Türkiye’nin sahada donanmasıyla yakın zamanda bir cevap vereceğini söyleyen Ağar, Yunanistan’ın arkasında Batılı devletlerin olduğunu belirtti.

Ağar, sözlerini ise Yunanistan’ın bedel ödeyeceğini söyleyerek tamamladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz