İstanbul Sözleşmesini feshedip özümüze dönelim

04 Temmuz 2020 Cumartesi, 13:04
dosya mahkeme hakim

Kamuoyu, aileyi ve toplumu ifsad eden istanbul sözleşmesi’nin iptalini bekliyor. Yürürlüğe girdiği 2011 yılından bu yana; kadına şiddeti engellemek bir yana, aileyi ifsad etmek ve LGBTİ sapkınlığını yaymak için kullanılan Haçlı menşeili İstanbul Sözleşmesi toplumda infiale yol açıyor.

Başkan Erdoğan önceki gün de, “Halk istiyorsa kaldırın” talimatı verdi. Akit’e konuşan STK’lar ise, “Sözleşmeyi feshedip, özümüze dönelim” çağrısında bulundu.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’un İstanbul Sözleşmesine ilişkin, “Nasıl usulünü yerine getirerek bu sözleşme imzalanmışsa, aynı şekilde usulü yerine getirilerek bu sözleşmeden çıkılır” sözlerine STK temsilcilerinden destek geldi…

Ailenin kimyasını bozdular

Diva-Sen Genel Başkanı Mustafa Çopursuz: “İstanbul Sözleşmesi yapılmadan önceki aile hayatımız daha düzgündü. Sözleşmenin vermiş olduğu aşırı güçten istifade etmek isteyen bazı taraflar maalesef aile yapımızın kimyasını bozdu. Biz bu yönünden dolayı karşı olduğumuzu her zaman söyledik. Ayrıca hükümetimiz bizim bildiğimizin çok çok fazlasını biliyor. İstanbul Sözleşmesi’nin aile yapımıza ne kadar zarar verdiğini herkes biliyor. Sayın Numan Kurtulmuş’un açıklamalarını geç bile buluyoruz. Derhal İstanbul Sözleşmesi’nin iptalini, kendi özdinamiklerimize dönmemizi bekliyoruz.”

Neslimizi kurban etmeyeceğiz

Süresiz Nafaka Mağdurları Platformu Başkanı İlhan Ergincan: “Aile yıkılmasına sesleri çıkmayan, her türlü ahlaksız oluşuma özgürlükler altında destek veren, İstanbul Sözleşmesi’ni her fırsatta savunan şer odakları, feministler, sözde kadın dernekleri ve CHP4den tepki ise gecikmedi ve bu tepkiler bizleri de şaşırtmamıştır.

Süresiz Nafaka Mağdurları Platformu olarak aile köklerine konulan dinamit olan İstanbul sözleşmesinin her türlü sözde kadın hakları savunucularının, CHP zihniyetinin ve AK Parti içindeki yeşil feministlerin baskılarına boyun eğmeden derhal feshinin gerçekleşmesini bekliyoruz. LGBT’yi meşru hale getiren İstanbul Sözleşmesi’nin feshi geç bile kalınmıştır. LGBT nin tüm faaliyetleri durdurulmalı. LGBT’ye destek veren derneklere ve kurumlara soruşturma başlatılmalı. Bizler neslimizi çarpık zihniyete kurban etmeyeceğiz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz