İhanete bir tık kaldı! Ayhan Kalyoncu, Tarık-Esma Kuzhan ve Ayhan Salman?

04 Temmuz 2020 Cumartesi, 14:09
alim şahin

AK Parti’nin iktidar olduğu Bursa’da İhanet ve hainlik kol geziyor.

REİS Düşmanı Bahar Özgün’ü Ak Parti İl başkanlığının en önemli basın biriminin başına getiren ve davaya alın teri akıtmış olanların emeklerini dava karşıtlarına peşkeş çekerek maaş ödeyen, adeta REİS’e ihanette zirve yapan Ayhan Salman hız kesmiyor.

Yaptıkları icraatlarla ihaneti bir tık daha öteye taşıyan Ak Parti il başkanı, Sağlıkta stratejik yerlere azılı REİS düşmanlarını yeniden atamak için var gücüyle çalışıyorlar.

REİS’e rağmen Ak Parti’nin ilkesine ve temellerine tamamen dinamit koyanlar göz göre göre REİS’e adeta meydan okuyor duruma geldiler.

Yapılmak istenen şu:
Aşağıda sosyal medya paylaşımları bulunan aile boyu Kuzan ailesinin önemli makamlara getirilmesi için başta İl Sağlık Müdürü Halim Ömer Kaşıkçı olmak üzere İL Başkanı Ayhan Salman varını yoğunu ortaya koyuyor.

Bununla birlikte Kamu Hastanelerinden sorumlu Yüksel Özkan’ın adamlarından azılı sol görüşlü isimlerin başında gelen Ayhan Kalyoncu da yerini sağlamlaştırmak adına Ankara’ya dayatmaya çalışıyor.

Önceki gün İlde görüşülmeye başlanan listenin başında Ayhan Kalyoncu, Tarık ve Esma Kuzhan çifti olduğu ve bu isimlerin olmazsa olmaz şartı bilgisi dışarıya sızdı.

Esma ve Tarık Kuzhan çiftinin İnegöl’den Bursa’ya getirilmesine İl Başkanı Ayhan Salman ile Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ön ayak olduğunu öğrendik.

Tarık-Esma Kuzhan’ların arkasında sonuna kadar duran İl Başkanı Ayhan Salman ilişkilerinden ciddi bir su geçmişi olduğu konuşuluyor İnegöl’de.
İnegöl’den başlayan su kaynakları raporları rantından bahsediliyor.

Şimdilerde ise Esma Kuzhan Halk Sağlığı Başkanı ve bu görevinde kalması için Salman tarafından ısrarla istendiği öğrenildi.

İşte REİS karşıtı bu üçlüye bugünlerde yapılan liste savaşlarında yer verilip verilmeyeceği konusunda İL Başkanı ve Bursa milletvekilleri önemli bir sınavdan geçecek.

AİLE BOYU ERDOĞAN, BAHÇELİ, AK PARTİ ve MHP DÜŞMANLIĞI YAPANLAR AK PARTİ’NİN SÖZDE HÜKÜM SÜRDÜĞÜ BURSA’DA SAĞLIĞIN TEPESİNDE CİRİT ATIYORLAR.

BURSA SAĞLIĞI SOLCULARIN İŞGALİNDE;

Radikal sol görüşlü ve aşırı REİS düşmanı Ayhan Kalyoncu, Tarık Kuzhan ile eşi Esma Kuzhan İl Sağlık Müdürü Halim Ömer Kaşıkçı’nın listesinin başında yer alıyor.
Sözde müspet kimlikli görüntü verip REİS karşıtlarını sağlığın en önemli yerlerine yerleştirmek isteyen İl Sağlık Müdürü Halim Ömer Kaşıkçı ile Reis ve Ak parti düşmanlarını koruyup kollayan en önemli yerlere yerleştirenler bugün de aynı görevlerde diretiyor.

İL Başkanı Ayhan Salman, bu isimleri aynı şekilde kabul ederse artık ihanet ve hainlik tam anlamıyla tescillenmiş olacaktır.

Geçtiğimiz günlerde oynanan ihanet oyununu gündeme getirmemizden dolayı bir ara üzerlerini çizmek isteseler de ne yazık ki, sızan bilgilere göre Başkan Aktaş’ın baskısıyla Esma Kuzhan’ın Halk Sağlığı Başkanı olarak kalması yönünde fikir birliği oluşmuş.

Geçmişten bu yana su kaynaklarıyla alakalı bilinen bir gerçek var.

Bu her dönem böyle olmuş Bursa’nın su kaynakların her daim rant kapısına dönüştürülmüştür.

Bursa’daki su kaynaklarında her türlü üçkağıt için halk sağlığı raporlarının etkin rol oynandığını uçan kuşa sor söylesinler.

Ne yazık ki bu işlerin ucu Müfit Aydın’ın vekil olmadan önceki dönemlerine kadar gidiyor.

Sonuç olarak çeşitli firmaların su kaynaklarındaki usulsüzlükler bu şekilde kapatılıyor.

Kuyu suları kaynak gibi gösteriliyor vs.

Ve bugün İl başkanlığı Alinur Aktaş’ın istekleri doğrultusunda Tarık Kuzhan ve Esma Kuzhan konusunda ısrarcılar.

Aynı zaman da yancıları karı koca Yasemin Baş ve Hakan baş konusunda da sağlık müdürüne baskı yapıyorlar.


Gelinen noktada İl Sağlık Müdürünün Listesinin başında Ayhan Kalyoncu ve Esma Kuzhan var.

İki ismin başkan olarak kalmasında İl başkanı Ayhan salman’da ısrar ediyor.

Dolayısıyla herkes birbirinin yarım elması görevini yapıyor.

Ama olan REİS’e ve Ak Davaya oluyor.

Bu isimlerin makam ve rant kovalayan yetki kapma girişimleri bir yana COVİD-19 salgınında Bursa rekor düzeyde Türkiye’nin başını çeker duruma gelmiş.

Salgınla alakalı hiç bir çalışması olmayan makam sevdalıları Hastanelerde yığılmanın önüne geçilmesi için kolunu kıpırdatmıyor.

Olan Hastanede gece gündüz Covid hastalarıyla cebelleşen doktor hemşire ve diğer çalışanlara oluyor.

Adamların anası dini ağlarken tepedekiler makam ve yetki ihtiraslarının peşini düşmüş.

Amaç Bazı özel hastanelerde kaçak olan ve plana aykırı yapılan ranta yönelik fazlaca katlara verilemeyen ruhsatları verilmesini sağlamak, Halk sağlığı konusunda yukarıda bahsettiğimiz planlarıyla alakadar olmak vs.

Yani bunların halkın sağlığını çokta önemsemediği şikayetleri geliyor sağlık camiasından.
İşte son yaşananlara bakılırsa her şey ayna gibi görünüyor.

SAHA KOORDİNATÖRÜ
Ayrıca Bursa’daki vaka sayılarındaki artıştan dolayı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın talimatıyla Bursa’ya saha koordinatörleri geliyor.
Bunların öyle bir sıkıntısı olmadığı için yereldeki saha çalışmalarını bile Merkezi yönetim düşünecek.

İHANETE BİR TIK DAHA!

REİS’e hakaret ederek ceza alan kişiye destek veren Azılı Erdoğan Düşmanlarını İL başkanlığında istihdam eden Ak parti il başkanı Ayhan Salman yaptıklarında daha da ileri giderek REİSe aile boyu hakaret paylaşımları yapanların yakınları olan ve Aşırı uç nokta da REİS düşmanları İnegöl’den tanışıp Bursa’ya getirdikleri Tarık ile Esma Kuzhan çiftini, daha ötesinde Aynı kategorideki Ayhan Kalyoncu üçlüsünü Sağlıkta önemli yetki verip vermeyeceklerini hep birlikte göreceğiz.

REİS düşmanı bu üçlüyü yetki verirlerse ne olur?
Tam bir ihanet ve hainliği çok net şüphe götürmeyen şekilde ortaya koymuş olurlar.
Sonrasında Ertesi gün Salman yönetim görevden alınmalıdır.

Alınmazsa Artık Ak Parti REİS’in partisi olmaktan çıkmış tamamen düşman işgali altına girmiştir anlamı çıkar.
Başka izahı yoktur.

Bu durumda zaten Bursa’nın Mevcut yönetimin yaptığı dava erlerine yönelik bölücü ve ötekileştirme girişimleri iyice hız kazanır Ak partinin oyları hali hazırda mevcut oyların yarısına kadar iner.

Dolayısıyla Salman yönetiminin ortaya koyduğu bölücü anlayış yüzünden geleni gideni il başkanlığından kovulduğu adeta Bursa’da kendi tabanı kendi partisine cephe oluşturduğu gerçeğiyle karşı karşıya bırakılmış durumdadır.

Kısaca hali hazırda Ak parti Bursa tarihinde vurulabilecek en büyük darbeyi Salman yönetiminin vurduğu tepkileri sokak sokak arşa yükselirken, an itibarıyla seçim olsa kalesi olan Yıldırım’ı bile alamayacağı tehlikesi yaşadığı halkta yerleşik kanaat oluşturmuş durumda.

Kısaca Ak Parti yönetimleri olduğu gibi CHP’lileşti, buna paralel olarak kamu kurumları da aynı zihniyette kadrolaşmaya gidildi.

Sonuç mu?

Allah REİS’e hayırlı kapısını açsın da içerideki düşmanlarının farkına varsın.
Diyecek başka söz yok!..


Yukarıdaki belge ve bilgiler Sağlık bakan Yardımcısı Sayın Halil Eldemir’in bilgisine sunulur!..

NOT: Bizim belgeler ışığında dile getirdiğimiz yazılarda Sağlık müdürüne saldırdığımız gibi ipa sapa gelmez yakıştırmalar yapan Nezir Asaroğlu “Sağlık Müdürü doğru yolda” diyor. Evet bu kafalarla aynı yolda oludğunu ifade eden sen de doğru yoldasın bundan kimsenin şüphesi yok.

Şimdi Faruk Çelik’e attığın iftiralara yalan gündem etmeye çalışıyordun ya, madem En Bursa’nın sorduğu sorulara cevap ver de herkes neyin ne olduğunu daha iyi görsün.

Aparatlığını yaptıklarının destekleriyle korkmadan her tarafa saldıran sen, EnBursa’nın sorularına gulu gulu dansı yapmadan cevap ver de kamuoyu rahatlasın. http://m.enbursa.com/haber/amp-feto-taktigi-ile-yalanla-karalama-yapmayi-birak-sorulara-cevap-ver-nezir-127431.html?__twitter_impression=true

alimce29@gmail.com

facebook.com/alimsahinmalkocoglu

twitter.com/AlimSahin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz