Kuruluş Osman’dan hayal kırıklığı!

16 Nisan 2020 Perşembe, 09:39
Kuruluş Osman


Koronavirüs salgını nedeniyle dizilerin yayına ara verdiği dönemde Çarşamba akşamları izleyiciyi ekrana bağlayan Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Peki, Kuruluş Osman 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman yeni bölümü ne zaman? Kuruluş Osman haftaya yayınlanacak mı? Detaylar haberimiz

İzleyicileri Çarşamba günleri ekrana bağlayan Kuruluş Osman 17. bölümde. Osman Bey, Moğol-Bizans ittifakına engel olabilecek mi? Dündar, Osman Bey’e karşı nasıl bir plan kuracak? Moğolların desteğini arkasına alan Alişar, uç bölgesinde otoritesini yeniden kurabilecek mi, soruları yanıt buldu. İzleyiciler 15 Nisan akşamı Kuruluş Osman’nın yeni bölümünü beklerken, Kuruluş Osman 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bu akşam Kuruluş Osman var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm yayınlanacak mı gibi soruların yanıtlarını merak etti.

Kuruluş Osman 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kuruluş Osman dizisinin 18. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Atv’nin 15 Nisan Çarşamba yayın akışında da Kuruluş Osman dizisi yer almadı.

Kuruluş Osman haftaya yayınlanacak mı?

Ülkemizi ve dünyayı etkileyen koronavirüs salgını nedeniyle dizi ve sinema sektörüde sekteye uğradı. Çok sayıda sinema filminin gösterim tarihi ertelenip çekimleri de durdurulurken televizyon dizileri de yayına ara vermek zorunda kaldı. Atv’nin sevilen tarih dizisi Kuruluş Osman’ın yeni bölümü dün akşam ekranlara gelmedi. Yeni bölüm olan 18. Bölümün de fragmanı henüz yayınlanmadı.

Dizinin hayranlarını hayal kırıklığına uğratan bu gelişmenin yanı sıra diziye ara verildiğine dair resmi bir açıklama da henüz yapılmış değil. Bu nedenle Kuruluş Osman yeni bölümünün 22 Nisan Çarşamba günü yayınlanıp yayınlanmayacağı belirsizliğini koruyor.

Kuruluş Osman son bölümde neler oldu?

Osman Bey, şer ittifakına dur diyebilecek mi? Osman Bey, Moğol-Bizans ittifakına engel olabilecek mi? Dündar, Osman Bey’e karşı nasıl bir plan kuracak? Moğolların desteğini arkasına alan Alişar, uç bölgesinde otoritesini yeniden kurabilecek mi? Balgay intikam için neler yapacak? Gündüz Bey, beylik görevinde nasıl zorluklar bekliyor?

Kuruluş Osman oyuncuları ve karakterleri

Burak Özçivit/ Osman

Nurettin Sönmez/ Bamsı

Ragıp Savaş/ Dündar

Saruhan Hünel/ Alişar

Yurdaer Okur/ Balgay

İsmail Hakkı Ürün/ Samsa

Seda Yıldız/ Şeyh Edebali

Ayşegül Günay Demir/ Zöhre

Eren Vurdem/ Konur Alp

Alma Terziç/ Sofia

Emre Basalak/ Gündüz

Eren Hacısalihoğlu/ Batur

Özge Törer Bala/ Hatun

Buse Arslan Akdeniz/ Aygül

Aslıhan Karalar/ Burçin

Açelya Özcan/ Ayşe Hatun

Yiğit Uçan/ Boran

Burak Çelik/ Kongar

Çağrı Şensoy/ Cerkutay

Celal Al/ Abdurrahman

Tolga Akkaya/ Dumrul

Atilla Güzel/ Ayaz

Kuruluş Osman nerede çekiliyor?

Kuruluş Osman dizisi çekimleri, İstanbul’un Beykoz ilçesine bağlı Riva bölgesinde, 360 dönüm arazi üzerine kurulan platoda yapılıyor. Dizide 40 ana cast oyuncusu yer alıyor. Dizinin çekildiği platoda, titizlikle hazırlanan kaleler, hamamlar, camiler ve hanlar yer alıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz