İhtisas Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Muhammet Güzelsoy görevinden istifa etti.Güzelsoy’dan boşalan koltuğa eski devlet (memleket) hastanesi başhekimi Dr. Tarık Kuzhan‘ın görevlendirilmesi bekleniyor.
İhtisas hastanesinde Endokrin Doçenti Uzm Dr. Metin Güçlü ile Anestezi Uzmanı İzzet Özyazır’ın da başhekim yardımcısı olarak görevlendirilmesi kararlaştırıldı.
Sağlık adına olağanüstü durum olması nedeniyle bu süreçte atama yapılamıyor. Adı geçen isimler Valilik tarafından geçici olarak görevlendirilecek. Daha sonra Sağlık bakanlığı tarafından belirlenecek isimler resmen atama yapılacak. Ancak başhekimlik makamına akademik ünvanı zorunlu olması nedeniyle Tarık Kuzhan’ın yerine başka isimle sözleşme yapılması planlanıyor.
Kaynak: Bursa Hafıza Com
MANŞET
10 Nisan 2025MANŞET
10 Nisan 2025MANŞET
10 Nisan 2025MANŞET
10 Nisan 2025MANŞET
10 Nisan 2025MAGAZİN VİDEO
10 Nisan 2025YAŞAM
10 Nisan 2025