Faruk Çelik: Bunlar eline silah almış ve ne yapacağı belli olmayan kişilerden daha tehlikelidir

01 Nisan 2020 Çarşamba, 23:34
faruk çelik

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, koronavirüs salgınını ciddiye almayan vatandaşlara sosyal medya hesabından çok sert tepki gösterdi.

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, ülkemizde etkisi artıran koronavirüs salgınına ilişkin kritik açıklamalarda bulundu.

Faruk Çelik, yetkililerin salgına ilişkin uyarılarını dikkate almayanların eline silah almış kişiler kadar tehlikeli olduğunu söyleyerek, “Korona konusunda yapılan uyarıları dikkate almadan, keyfi yaşamını sürdürmeye çalışanlar, eline silah almış ne yapacağı belli olmayan insandan daha tehlikelidir. Eleştirel olmak iyide önce özeleştiri…” dedi.

“İşçi sadece kazandırırken mi iyi?”

Salgın nedeniyle işçi çıkaran şirketlere de tepki gösteren Çelik, “Hiçbir işveren bu süreçte tek işçinin bile işine son vermemeli. Çalışanlar koronavirüs koşullarına uygun çalıştırılmalı. Devletin kısa çalışma,vergi,kredi destekleri var,işçi çıkarmak için bir bahane yok. Malın mülkün önemi mi kaldı. İşçi sadece kazandırırken mi iyi? Geçin bunları” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz