Fatih Altaylı’dan Ali Babacan’a olay yorum: Size parti lideri diyemeyeceğim çünkü…

16 Mart 2020 Pazartesi, 01:42
ali babacan

Fatih Altaylı, bugün konuk ettiği yeni parti hazırlığındaki Ali Babacan’a olay ifadelerde bulundu. ve “Siz bir liderden çok bir organizatör gibi davranıyorsunuz” dedi.

Habertürk’te Teke Tek programını sunan Fatih Altaylı, bugün konuk ettiği yeni parti hazırlığındaki Ali Babacan‘a olay ifadelerde bulundu.

Babacan hakkında yorum yapan Altaylı, “Bu coğrafyada çok kabul gören bir şey değil. Herkes bir lider arayışı içinde. Siz bir liderden çok bir organizatör gibi davranıyorsunuz. Deminden beri aldığım hissiyat bu yani:  Ali Bey, beraber yol alacağı insanlarla bir gelecek vizyonu organize etmeye çalışıyor. Şöyle bir liderlik hissiyatı oluşmadı bende: Ali bey takacak arkasına insanları, tutacak kollarından yürüyecek gidecek. Ali bey bir organizasyon yapacak. Bu organizasyonun başarıya ulaşması için çalışacak hissiyatı oluştu.” diye konuştu.

Fatih Altaylı programı kapatırken ise “Yeni partinin organizatörü Babacan’ı bugün burada ağırladık. Yeni partinin lideri diyemeyeceğim, çünkü bir liderden çok bir organizatöre benziyor.” dedi.

Babacan’dan ise Fatih Altaylı’ya herhangi bir cevap gelmedi. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz