ODA TV’ye yeşil ışık yakan Ali Babacan gerçek yüzünü gösterdi

09 Mart 2020 Pazartesi, 12:49
ali babacan

Yeni parti kurma heveslisi Ali Babacan karanlık ODA TV’ye yeşil ışık tutarak, “Türkiye’deki sorunların temelinde kötü yönetim yatıyor” dedi. Babacan Abdullah Gül ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Hükümeti eleştirerek kendini rezil etmesiyle gündem olan parti kurma heveslisi Ali Babacan, karanlık ODA TV ile ilgili açıklamalarda bulundu.

FOX TV’de İsmail Küçükkaya’ya konuk olan Ali Babacan, bir türlü kuramadığı partisiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Oda TV’nin engellenmesi için ne dedi?

“Her devletin kendi güvenliği ile ilgili bazı refleksleri olabilir. Ancak bunun gelişmiş ülkelerde nasıl uygulandığına bakmak lazım. Almanya’nın Fransa’nın bir güvenlik riski yok mu? Bu olmasına rağmen basın özgürlüğü nasıl beraberce ele alınıyor buna bakmak lazım. Türkiye’deki sorunların temelinde kötü yönetim yatıyor.”

Abdullah Gül ile ilgili soruya ne cevap verdi?

“Abdullah Gül ile çok eski dostuz. Ben siyasete girmeden önce tanıyordum. Beni siyasete davet eden kendisi. Bizim parti hazırlık çalışmalarında bize tecrübesiyle ve fikirleri ile çok destek oldu. Ama siyasi kadronun tamamı biz ve bizim arkadaşlarımızdan oluşan kişiler. Bu kadronun mümkün olduğunca siyaseti bilen ve siyasete yeni kazandırdığımız kişilerden oluşuyor. Listemizde göreceksiniz ki daha önce siyaset yapmamış isimler. Yüzde 30 kadın üyelerden oluşuyor. Yüzde 20’ye yakın 30 yaş altı var. Tüzüğümüze genç ve kadın kotası koyduk. Engelli kotamız var.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz