WhatsApp’a karanlık modu geldi mi? Whatsapp karanlık mod nasıl aktif edilir?

22 Ocak 2020 Çarşamba, 16:52
WhatsApp

Milyonlarca insanın kullandığı WhatsApp’a aylardır beklenen özellik geldi. WhatsApp’ın android beta uygulaması, o özelliğe kavuştu. WhatsApp’a karanlık modu geldi mi? WhatsApp’ta karanlık modu nasıl açacağım? Whatsapp karanlık mod nasıl aktif edilir? İşte detaylar…

‘WhatsApp’a karanlık modu geldi mi?  WhatsApp’ta karanlık modu nasıl açacağım? Whatsapp karanlık mod nasıl aktif edilir?’ Arama motorlarında en çok merak edilen sorular…

WhatsApp‘ın android beta uygulaması, aylardır beklenen karanlık mod özelliğine kavuştu. Karanlık modu nasıl aktif edebilebilir? Herkesin merak ettiği sorunun detayları haberimizde.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp’a, karanlık mod özelliğinin geleceği herkes tarafından bilinse de bu özellik ile ilgili son zamanlarda herhangi bir detay paylaşılmamıştı.

Şirket, WhatsApp‘ın güncellenen beta sürümüne karanlık mod özelliğini ekleyerek kullanıma sundu. WhatsApp’ın karanlık modunu kullanabilmeniz için şimdilik beta kullanıcısı olmanız gerekiyor. Ancak uygulamanın APK dosyasını kurarak da karanlık modu aktif edebilirsiniz.

Whatsapp karanlık mod nasıl aktif edilir?

  1. WhatsApp uygulamasını açın
  2. Sağ üstteki üç noktalı menüden ‘Ayarlar’ seçeneğine dokunun
  3. Sohbetler menüsüne girin
  4. Sayfanın en üstünde bulunan ‘Tema’ kısmından ‘Koyu’ olanı seçin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz