Bülent Arınç ‘ceza hukukçusuyum’ diye ortalıkta dolaşmamalı! ‘Okuyunca hayretler içinde kaldım…’

02 Ocak 2020 Perşembe, 15:02


Eski TBMM Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç’ın, Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman’a yönelik eleştirisini değerlendiren Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, “Bülent Arınç ‘ceza hukukçusuyum’ diye ortalıkta dolaşmamalı” dedi.

Akit TV‘de Fatin Dağıstanlı‘nın sunumu ve Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu‘nun yorumlarıyla ekranlarınıza gelen Manşetlerin Dili‘nde, Eski TBMM Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç‘ın tepki çeken açıklamaları masaya yatırıldı.

Arınç’tan Başsavcı’ya tepki

Eski TBMM Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, damadı Ekrem Yeter ile ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman‘ın yaptığı açıklamayı eleştirmişti. Arınç’ın açıklamasını TBMM antetiyle yapması ve sert ifadeler kullanması ‘gözdağı‘ olarak değerlendirilmişti.

Karahasanoğlu: Bülent Arınç ‘ceza hukukçusuyum’ diye ortalıkta dolaşmamalı

Ankara Başsavcısına yönelik eleştirileri hakkında konuşan Karahasanoğlu, “Ya bu metni Arınç’ın hukukçu olmayan bir danışmanı yaptı ya da Arınç’ın artık hukukçu olarak etrafta dolaşmaması gerekir” dedi. Karahasanoğlu’nun konuşması şu şekilde:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz