Ahmet Davutoğlu’na anket gazı!Abdüllatif Şener gibi partiyi kurduracaklar

28 Ekim 2019 Pazartesi, 16:54
ahmet-davutoglu

AK Parti’den ayrıldıktan sonra parti kuran ancak büyük hüsran yaşayan Abdüllatif Şener örneği hali hazırda ortada dururken yeni parti kurmayı kafasına koyan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’na anketler üzerinden gaz vermeye devam ediliyor.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’na anketler aracılığıyla gaz verilmeye devam ediliyor. Davutoğlu’na yakın kaynak anketlerdeki oy oranlarının istedikleri yönde olduğunu öne sürdü.

Eski başbakan Ahmet Davutoğlu, Kasım ayında partisinin tabelasını asmaya hazırlanıyor. Davutoğlu’nun partisinin tüzük ve programının yazım aşaması tamamlanmak üzere. Kurucular kuruluna da son şeklinin verilmesinin ardından partinin ismi ve logosu belirlenecek.

Şener gibi gazlayıp parti kurduracaklar

Abdüllatif Şener’e gaz verip partiyi kurduran anket şirketlerinin yeni hedefinde eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski Ekonomi Bakanı Ali Babacan var. Davutoğlu’na yakın bir kaynak anketlerdeki oy oranlarına ilişkin yaptığı açıklamada, “Bazı anket firmaları şunu söylüyor, her gün hocanın trendinin yükseldiğini, son dönemlerde hızlanarak devam ettiğini söylüyorlar. Bu düşüş orada yaşandıkça, kaçışlar yoğun bir şekilde en gidilecek yer, kendilerine yakın gördükleri parti, kurulacak partiyi, hocanın partisini görüyorlar. O nedenle hocanın partisi hızlı bir şekilde daha parti olmadığı halde Davutoğlu hızlı bir şekilde yukarı doğru oy oranı gidiyor” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz