Ali Babacan ve Beşir Atalay gizlice görüştü?

10 Mayıs 2019 Cuma, 14:13
Ali Babacan ve Beşir Atalay

Aydınlık yazarı İsmet Özçelik, Ali Babacan ve Beşir Atalay’ın Çukurambar’da bir pastanede 2 saatlik bir görüşme yaptığını iddia etti.

Ahmet Davutoğlu ve Abdullah Gül ekseninde dönen yeni parti iddiaları gündemdeki tazeliğini korurken Aydınlık yazarı İsmet Özçelik’ten bomba bir iddia geldi.

2 saatlik sır görüşme

Özçelik bugünkü yazısında Ali Babacan ve Beşir Atalay’ın Çukurambar’daki bir pastanenin VİP odasında 2 saatlik gizli bir görüşme gerçekleştirdiğini iddia etti.

İşte Özçelik’in o yazısı;

AKP döneminin yıldızı parlayan semti: Çukurambar. Buradaki pastaneler ve lokantalar daha çok AKP’lilerin uğrak yeri. P. … Pastanesi de bunlardan biri. 4 Mayıs Cumartesi günü ağır konukları varmış. Ali Babacan ve Beşir Atalay. VİP odasında 2 saat kadar kalmışlar. Çıkışta ayak üstü sohbetler de yapmışlar.

Babacan kararlı

Onlardan biriyle görüştüm. İzlenimlerini sordum. “Ali Babacan çok kararlıydı. Gemileri yakmış gibiydi. Güçlü bir işaret aldığı anlaşılıyor. Ama Beşir Bey’i biraz tedirgin gördüm” dedi. Yer AKP’lilerin uğrak yeri. Belli ki görülsün istenmiş. Yola değil, yollarına devam Olay sonrası Gül-Babacan ekibine yakın isimlerle sohbet ettim. Yola çıkmışlar. Ama “yola devam” değil. “Yolumuza devam” havasındalar. Zamanlamayı sordum. “En uygun zaman” karşılığını verdiler.

(…)

Daha sonra da AKP’lilerle bir araya geldim. Davutoğlu’nun çıkışını fazla önemsemiyorlar. Ama Gül-Babacan ikilisinden endişeliler.

(…)

“İngiltere’den onay çıkmış”

Sonra da şöyle devam ettiler:

“Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Daha açık oynamaya başladılar. Son günlerde Londra temasları artmıştı. Demek ki İngiltere’den onay çıkmış.”

“Berat Albayrak’ı hedef alıyorlar”

Bu arada, Babacan’ın bürokrasi içindeki ekibi de faaliyette. Açıkça kampanyaya başlamışlar. Özellikle de ekonomi bürokrasisinde. Erdoğan’ı değil; Damat Berat Albayrak’ı hedef alıyorlar. Damadı yumuşak karın olarak gördükleri anlaşılıyor.

(…)

yeniakit.com.tr

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz