Metin Külünk’ten FLAŞ açıklama: Oy kaydırma ve hırsızlığı FETÖ operasyonu…

Eski AK Parti İstanbul milletvekili Metin Külünk, İstanbul’daki seçim sonuçlarına ilişkin, “Ülke olarak ciddi bir FETÖ operasyonu ile karşı karşıya olabiliriz” dedi.

02 Nisan 2019 Salı, 08:55
metin-kulunk

Eski AK Parti İstanbul milletvekili Metin Külünk, İstanbul’daki seçim sonucunda hile gözlendiğini iddia etti. Külünk, “Ülke olarak ciddi bir FETÖ operasyonu ile karşı karşıya olabiliriz” dedi.

Külünk, yerel seçim sonuçlarıyla ilgili olarak Twitter hesabından açıklama yaptı.

İstanbul’daki sonuçlarda hile olduğunu iddia eden Külünk, “İstanbul seçimlerinde çok ciddi bir hile gözlenmektedir. Partimizin yetkili kademeleri bu konunun üzerine hassasiyetle gitmektedir. Milletimizin hangi partiye oy vermiş olursa olsun bir oyu zayi olmayacaktır. Ülke olarak ciddi bir FETÖ operasyonu ile karşı karşıya olabiliriz” ifadelerini kullandı.

“Çok dikkatli olmak zorundayız”

Yüksek Seçim Kurulu’nda (YSK) tüm partilerin temsilcileri olduğunu ve itiraz sürecinin devam ettiğini hatırlatan Külünk, sosyal medya ya da başka mecralar üzerinden yapılan açıklamalara itibar edilmemesini ve YSK’nın açıklamasının beklenmesini istedi.

“Ülkemizi birileri kaos ortamına çekmek istemektedir. Bu tip operasyonlara karşı çok dikkatli olmak zorundayız” diyen Külünk’ün paylaşımları şöyle:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz