YILDIRIMLI KADINLAR CUMHUR İTTİFAKINA SAHİP ÇIKIYOR

AK Parti Yıldırım Kadın Kolları tarafından düzenlenen “Kadınlar Şehri Konuşuyor” programı yoğun ilgi gördü.

13 Mart 2019 Çarşamba, 19:43
oktay yılmaz

152 Evler mahallesinde düzenlenen programda konuşan yeni dönemde Yıldırıma Kadın Elinin Değeceğini dile getiren Cumhur İttifakı Yıldırım Belediye Başkan Adayı Oktay Yılmaz, ‘‘ Öncelikle bu dönem yıldırıma kadın eli değecek,sizlerin el emeği göz nuru olan çalışmalarınızı rahatlıkla şehre sunabileceğiniz Hanım Eli çarşısı inşa edeceğiz, bununla birlikte ailelerimizin, çocuklarımızın rahatlıkla oyun oynayabileceği, nefes alacağı mekanlar yapacağız. Bu dönem Büyükşehir Belediyemizin de desteği ile Yıldırıma çocuk aktivite köyü kazandıracağız. Bu şehre yapacaklarımız bunlarla sınırlı değil, Perşembe günü saat 12 ‘de Barış Manço Kültür Merkezinde yapacak olduğumuz lansman toplantımıza hepinizi davet ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

‘EL EMEKLERİNİ PAZARLAMA İMKANI SUNACAĞIZ’

Ak Parti zamanında yapılan yatırımların 15 yıl öncesine dönüldüğünde hayal bile edilemeyecek yatırımlar olduğunu aktaran TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, ‘‘toplumumuz gelişti insanımızın standartları yükseldi,  gün geçtikçe ihtiyaçlarımız ve hizmet taleplerimiz çeşitlenmeye devam ediyor. Bundan sonraki süreçte dünde olduğu gibi bugün de sizlerin yanında olacak yapmış olduğunuz el emeklerini belediyelerimiz tarafından oluşturulacak yeni bir sistemle sizlerden satın alarak pazarlama imkanı sunacağız’’ dedi. Program kadınların sorun ve taleplerini dile getirmeleriyle sona erdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz