Ahmet Davutoğlu’ndan yeni parti cevabı!

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Türkiye’de yeni bir siyasi oluşum düşünüyor musunuz?” sorusu soruldu. Davutoğlu, basın toplantısı değil konferansta olduğunu belirterek soruyu cevaplamaktan kaçındı.

14 Şubat 2019 Perşembe, 13:48
ahmet-davutoglu

Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eski Bakan Ali Babacan ile birlikte yeni parti kurma çalışmaları yürüttüğü iddia edilen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Ankara’daki konferansında yaptığı konuşmayı köşesinde okurları ile paylaştı.

Orhan Uğuroğlu‘nun “Davutoğlu lider olur” başlıklı köşe yazısında Ahmet Davutoğlu için şu ifadeler dikkat çekti;

“Bu soruyu yok addedelim”

“Konferans bitiminde hemen sordum:-Sayın Başbakan Türkiye’de yeni bir siyasi oluşum düşünüyor musunuz? Davutoğlu, “Orhan Bey, bir gün basın toplantısı yapacak olursam istediğiniz soruyu sorabilirsiniz. Burası konferans olduğu için bu soru muhtevayla ilgili olmadığı için isterseniz bu soruyu yok addedelim” diye yanıt verdi.

Değerli okurlarım, sorum yok addedildi ama bu elbette yorum yapmamı engellemez. Sonuç olarak söylemem şu ki Davutoğlu’nun “Duruş” kitabı kuracağı partinin de kuruluş manifestosudur. “

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz