Erdoğan: Teşkilatlarımız Cumhur ittifakına uyacak…

03 Ocak 2019 Perşembe, 00:25
erdoğan

Ankara Altındağ Kültür Sarayı’nda düzenlenen ‘Yerel Seçim Öncesi Teşkilat, Aday ve Aday Adayları Buluşma Programı’nda partililere hitap eden Erdoğan Cumhur İttifakı’na uyulmasının önemi konusunda partililere uyardı.

Ankara’da yerel seçim öncesi parti teşkilatlarına hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Bazı yerlerde bu dönem aday olamayan veya istediği yerden aday olmayan kardeşlerimin nazlandığı haberlerini alıyorum. Bir defa AK Parti’ye, AK Parti’liye bu yakışmaz. İsmi üzerinde AK Parti’li’ ifadesini kullandı.

Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

“Cumhur İttifakı’nda kimse kalkıp da çizdiğimiz çizginin dışına çıkamaz. Cumhur İttifakı’nın gereği ne ise tüm arkadaşlarımız, teşkilatlarımız buna uymalıdır.

 

Uymayanlar olursa kusura bakmasınlar, o zaman kendilerini istirahate davet ederiz. Zira biz bu yolda yürürken bir ittifak oluşturduysak bu ittifak hele hele cumhurun ittifakıysa, bu bir illet, bir zillet ittifakı değil, o zaman hep birlikte çalışacağız, ittifakımızın gereğini de yerine getireceğiz.

Bu bir uzun yolculuk, bu uzun yolculukta birbirimizi kıramayız. Birbirimizle dayanışma içerisinde olacağız.

Dayanışma içerisinde olacağız ki vatanseverlikten, milliyetperverlikten uzak olanlara karşı 31 Mart akşamı cumhur olarak gereken dersi vermiş olalım.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz