Bakan Berat Albayrak tümünü makam odasından kovdu!..

10 Kasım 2018 Cumartesi, 18:45
alim şahin

Hazine ve maliye bakanı Berat Albayrak, Bursa ziyaretinde AK Parti il binasında Hakan Çavuşoğlu başta olmak üzere İl Başkanı ve Diğer milletvekillerini başkanlık makamından dışarı çıkardı. Bakan Bey’in özel  görüşeceğim dediği  içerde sadece bir kişi kaldı.

Yüzlerden düşen bin parça.

Bursa ahalisi Yarım saat ve daha fazla süreyle koridorda çaresiz turlarken Bakan bey,  Bursa ile ilgili tüm bilgileri tek  güvenilir  kişi olan o  isimden aldı.

Bu da şu demek;

İl Başkanı ve yönetimine, Hakan Çavuşoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş gibi isimlerin hiç birine güvenilmedigi, tümünün üstünün çizildiği yönündeki bilgilerimizi ve haklılığımız teyit edilmiştir.

İçerdeo kişiyle ne konuşuldu, bunun Bursa adına raporlara nasıl yansıdığı, genel merkez de dosyalara girdiği Ankara’da konuşuldu. Konuyla ilgili yalın ve saf bilgiler sadece ve sadece tarafımızda…

Bakan Albayrak’ın Bursa’da güvenilir kişiden aldığı raporların ayrıntıları… İçerde kimle görüştü, neler konuşuldu, genel merkez dosyalarına nasıl girdi ve dahası…

Özetle şu söylenebilir: Ak Parti’nin Bursa sorumluları, sorumluluklarını ve yetkilerini layıkıyla yerine getiremediler.

Süreç çok kritik.

İşte tüm bunlar ve ayrıntılar için takipte kalın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz