Flaş gelişme.. Üst kurulda dengeler değişti.

17 Mayıs 2018 Perşembe, 20:17
ak parti

Milletvekili adaylarını belirlemek için Cumhurbaşkanı Erdoğan mesaiye başladı. Alınan son bilgilere göre Üst Kurulda Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile mülakat yapılan illerin komisyon başkanı yeri alacak.

Daha önce üst komisyonda teşkilat başkanı Mustafa Ataş, Siyasi Hukuk işleri başkanı Hayati Yazıcı’nın yer alacağı belirtiliyordu. Son bilgiler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çalışma yönteminde yeni bir strateji geliştirdiği öğrenildi. Bursa’nın da aralarında bulunduğu illerin mülakatına komisyona başkanlığı yapan Ahmet Sorgun üst kurulda yer alacak. Diğer illerin de sırayla alt komisyon başkanları üst kurula davet edilecek.

Buna göre Mustafa Ataş, Hayati Yazıcı ekibine biat edenler hayal kırıklığı yaşayabilir.

Edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, alt komisyondan önüne gelen listelerde olmayanlara yönelikte çalışma yaptırdığı da ifade ediliyor.  Ankara kulislerinde Milletvekili adaylarının çok sıkı bir incelemeye tabi tutulduğu bilgisi konuşuluyor.

 

Bursa Hafıza

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz