Bu şerefsizlik unutulmadı! ‘Bidon Kafa’ bu manşeti atmıştı…

09 Mayıs 2018 Çarşamba, 12:50
Bu şerefsizlik unutulmadı! ‘Bidon Kafa’ bu manşeti atmıştı…

Salih Mirzabeyoğlu, FETÖ ve 28 Şubatçıların bir olup terör estirdiği günlerde hainlere boyun eğmediği için 16 senesini hapiste geçirdi, türlü işkenceler gördü. 28 Şubat zulmünün en hızlı zamanlarında Yılmaz Özdil, o dönem görev yaptığı Star gazetesinde Mirzabeyoğlu ile dalga geçercesine ‘Tıraş olurken yüzünü kesti’ manşetini atmıştı. Mirzabeyoğlu’nun gördüğü işkenceyle dalga geçip işkenceyi meşrulaştırmaya çalışan ‘Bidon Kafa’ Yılmaz Özdil, hâlâ özgür bir şekilde köşe karalayarak Müslümanlara istediği hakareti ediyor.

Mütefekkir Salih Mirzabeyoğlu, davasından taviz vermeyen birisi olarak 1990’lı yıllarda İslam karşıtlarının hedefi haline gelmişti. FETÖ ve 28 Şubatçıların tüm baskılarına rağmen davasından dönmeyerek boyun eğmediği için 16 senesini hapiste geçirdi. 2014 senesinde tahliye olan Mirzabeyoğlu, işkence gördüğü dönemde darbe yalakası medyanın hedefi olmuştu.

AHLAK DERSİ VEREN AHLAKSIZ!

Star gazetesinde dönemin yöneticisi olan Yılmaz Özdil,  Mirzabeyoğlu’nun gördüğü işkence ile dalga geçmişti. Özdil ve Fatih Çekirge yönetimindeki Star gazetesi, Mirzabeyoğlu’nun gördüğü işkenceleri manşetine taşıyarak yüzündeki darp izleri ile alay etmişti. Yılmaz Özdil tarafından kaleme alınan o iğrenç haber günlerce tartışılmıştı.

Özdil’in şu an Sözcü’de karaladığı köşede önüne gelene sallaması, gereksiz duyar kasması ve kendince ahlak dersi vermesi iki yüzlülüğünü ortaya koydu. Özdil, Türkiye’deki sol ve Kemalist kesiminin cahilliğinden yararlanarak kendini dürüst bir gazeteci gibi gösterirken, yaptığı gazetecilikle kararttığı hayatlar ise peşini bırakmıyor.

‘BİDON KAFA’YA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Beyin kanaması geçirdikten sonra hastaneye kaldırılan Salih Mirzabeyoğlu, şu an İstanbul’da tedavi altında… Mirzabeyoğlu’nun sevenleri, 28 Şubat döneminde yaşadığı işkenceleri gündeme getirdi. Bu işkenceleri yapanların ve alkışlayanların halen ellerini kollarını sallayarak gezdiğine dikkat çeken duyarlı insanlar, en büyük tepkiyi, Mirzabeyoğlu’nun cezaevinde gördüğü işkence sonrası yüzünde oluşan işkence izlerini manşet yapan ‘Bidon Kafa’ Yılmaz Özdil’e gösterdi.

İSTEDİĞİ GİBİ SALDIRIYOR

Özdil’in halen 28 Şubat manşetlerinin hesabını vermediğine ve Sözcü gazetesinde sözde demokrasi yazıları yazıp özellikle Müslüman kesime hakarete varacak kadar saldırmasına dikkat çekildi.

BU ZİHNİYET ÜLKEYİ YÖNETİRSE…

Yönettiği gazetede kişiliğini ortaya koyan Özdil, ülkeyi kendi ideolojisinin yönetmesini istiyor… Özdil gibi işkenceyi meşru gören, karşıt görüşe yapılan saldırılara ve adaletsizliklere göz yuman, bununla yetinmeyip dalga geçecek kadar şerefzileşen insanların bu ülkeyi yönetmesinin ihtimali dahi tüyler ürpertiyor.

 

Haber Kaynağı: yeniakit.com.tr

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz