Gülten Kapıcıoğlu’nun istifası kabul edilmedi…

01 Mayıs 2018 Salı, 20:11
ak parti

AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu’nun isitfası Genel Merkez tarafından kabul edilmedi.  Bursa Hafıza haber sitesi AK Parti Genel Merkez kaynaklarından Kapıcıoğlu’nun istifasının kabul edilmediği bilgisine ulaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uyarılarına rağmen istifa edenlerin adaylık şanslarının yok denecek kadar zayıf olduğu Genel Merkez  kulislerde konuşulurken, bir başka önemli gelişme kadın kolları başkanlarına yönelik alınan karar gündeme düştü. Türkiye geneli vekillik aday adaylığına müracaat eden başkanların istifalarının kabul edilmediği öğrenildi.

Pazartesi günü Bursa il teşkilatının haftalık olağan toplantısında ise seçim, rutin gündem ve istifalarla ilgili konular değerlendirildi. İl başkanlığı kanallarından edindiğimiz bilgi Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu, Genel Merkez’in istifasını kabul etmediğini söylediği yönünde. Buna karşın Meclis üyeliğinden istifa ettiğini dile getiren Kapıcıoğlu’nun bir hayli üzgün olduğu gözlendi. Kapıcıoğlu konuşmasında, Milletvekilliği aday adaylığı için genel merkeze istifasını sunduğunu ama bunun kabul etmediğini, oysa kendisinin Büyükşehir Meclis üyeliğinden de istifa ettiğini belirttiği ve şimdi ne olacak diye sorduğu sızan bilgiler arasında.

Öte yandan Genel merkez kaynaklarına edindiğimiz bilgiye göre Türkiye genelinde Kadın kolları başkanlarının istifası kabul edilmediği, son gün çarşambaya kadar bekletildiği öğrenildi.  Cumhurbaşkanı Erdoğan teşkilatlardan hiç kimsenin istifa etmemesini istemişti.

 

Haber: Bursa Hafıza

“Gülten Kapıcıoğlu’nun istifası kabul edilmedi…” için bir cevap

  1. halil dedi ki:

    Balıkesir İl Kadın Kolları İstifa etti ve bugün de milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz