Hayati Yazıcı açıkladı: Hem Cumhurbaşkanı hem milletvekili adayı olamaz

13 Nisan 2018 Cuma, 11:54
Hayati Yazıcı açıkladı: Hem Cumhurbaşkanı hem milletvekili adayı olamaz

Uyum yasaları ile ilgili konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, “Bizim düşüncemiz ağırlıklı olarak cumhurbaşkanı adayı olan kişinin milletvekili adayı olmaması yönünde” dedi.AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı CNN Türk‘te katıldığı canlı yayında önemli açıklamalar yaptı. ABD-Rusya restleşmesi ile ilgili de konuşan Yazıcı  “Kimyasal silah kullanana yaptırım olmalı.Biz vicdani ve rasyonel davranıyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin yeni dözenlemeler yapılacağını anlatan Yazıcı, “Adaylıkları düzenleyen 20-25 maddelik yeni bir paket Meclis’e gelebilir. En önemli iki konu 100 bin seçmen nasıl bildirilecek. Aday olacak kişi hem milletvekili hem cumhurbaşkanı adayı olabilecek mi? Bizim düşüncemiz ağırlıklı olarak cumhurbaşkanı adayı olan kişinin milletvekili adayı olmaması yönünde. Bun konu yapacağımız çalışma sonnuda yazıya dökülecek” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz