Kafir teyze ‘Hayırlı Cumalar!’

31 Mart 2018 Cumartesi, 01:21
Kafir teyze ‘Hayırlı Cumalar!’

“Esselâmu Aleyküm ve Rahmetüllâhu ve Berekâtuhu Hayırlı Cumalar Arkadaşlar” twitiyle şaşkına uğratan Ayşenur Arslan’ın hacklendiği ortaya çıktı.Kanal D Ana Haber’in eski yayın koordinatörü ve Halk TV programcısı Ayşenur Arslan’ın, halk arasında sıklıkla kullanılan ‘Hayırlı cumalar’ ifadesine gösterdiği tepki sosyal medyayı karıştırdı.

Katıldığı bir televizyon programında, Arslan, “Bu ülke insanının dili değişti. Televizyon programı yapanlar ‘Hayırlı cumalar’ diye başlıyorlar mesela cuma günleri programa. Cumanın kutsal bir gün olduğunu zannederek. Cuma günü kutsal bir gün falan değil, eskiden cumaları topluca, beraber olunurmuş, tatil niyetine. Bu kadar şuur kaybına uğradık artık” diye konuştu.

 

CUMA MESAJI PAYLAŞTI

Tartışmaya bugün yeni bir boyut getiren Ayşenur Arsan, Twitter hesabından “Cuma” mesajı paylaştı.

Arslan mesajında, “Esselâmu Aleyküm ve Rahmetüllâhu ve Berekâtuhu Hayırlı Cumalar Arkadaşlar” ifadelerini kullandı.

Aysenur Arslan’a yanıt ise Fatih Tezcan’dan geldi…

‘HACK’LENDİ

Bu sosyal medya polemiğinden kısa süre sonra Ayşenur Arslan’ın Twitter hesabının hack’lendiği ortaya çıktı. “Ayyıldız Tim” tarafından ele geçirilen hesapta şu mesaj paylaşıldı;

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz