Eşi iddia etmişti! Kimliği ortaya çıktı

15 Mart 2018 Perşembe, 12:27
Eşi iddia etmişti! Kimliği ortaya çıktı

Ülke genelinde 500 bine yakın kişinin üye olduğu Çiftlik Bank ile büyük bir vurgun yapan Mehmet Aydın elini kolunu sallayarak firar etti. 27 yaşında binlerce kişiyi dolandıran Mehmet Aydın’ın kardeşi Fatih Aydın ile birlikte paraları da alıp kaçtığı ortaya çıktı.

Mehmet Aydın’ın kaçtığını da kamuoyu Ocak 2018’de boşanma davası açan eşi Sıla Aydın’dan duydu. Sıla Aydın eşinin kardeşi ile birlikte önce Dubai’ye oradan da Uruguay’a kaçtığını söyledi. Sıla Aydın ifşalar sonrasında tutuklanırken Mehmet Aydın’ın ortaya çıkan kimliği karısının dediklerini doğruladı.

MEHMET AYDIN URUGUAY VATANDAŞI ÇIKTI KİMLİĞE BAKIN!

Çiftlik Bank’ın sahibi Mehmet Aydın’ın 2017 yılında Uruguay vatandaşı olduğu ortaya çıktı. Eşi Sıla Aydın Mehmet Aydın’ın Uruguay’da şirketi olduğunu ve 40 milyon lirayı oraya transfer ettiğini söylemişti. İşte Mehmet Aydın’ın Uruguay kimliği;

Sıla Aydın’ın avukatı Abdullah Yörük, Mehmet Aydın’ın en son geçen 19 Şubat’ta İstanbul’da oturduğu adresini değiştirdiğini belirterek, “O tarihten bu yana kendisine ulaşılamıyor. Uruguay’a gitmiş. Yurt dışına çıkardığı iddia edilen paralarla da Uruguay ve Arjantin’de inşaat işi yapıyor. Uruguay vatandaşlığı da almış” şeklinde konuşmuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz