Söz dizisinde’Siyon Yıldızı’ skandalı / VİDEO

16 Şubat 2018 Cuma, 00:39


Muhteşem Yüzyıl’ın yapımcılığıyla da dikkat çeken yapımcı şirketten Söz dizisinin son bölümünde büyük tepki toplayan ‘Siyon Yıldızı’ için açıklama geldi.

Özel kuvvetler askerlerinin hayat hikayesini anlatan Söz dizisinin son bölümünde ‘Siyon Yıldızı’nın yansıtıldığı zemin büyük tepki çekti. ‘Siyon Yıldızı’ skandalının ardından dizi yapımcısı Tims&B Productions açıklama yaptı.Osmanlı’yı karalayan Muhteşem Yüzyıl’ın da yapımcılığıyla dikkat çeken yapım şirketi açıklamada görünütünün ‘ışık yansıması‘ndan kaynaklandığını iddia etti. Görüntünün “istenmeden, planlanmadan” oluştuğunu ileri süren Tims&B Productions’ın açıklamasında “Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Türkiye Cumhuriyeti bayrağı altında ‘Bütünleştirici’ unsurunu esas aldığını ve şehitlerimizin duruşuna ve ruhuna sadık kaldığını” iddia etti. “34. Bölümde bir sahnede tamamen ışık yansıması olarak yerde çıkan bir gölge şekli yanlış anlaşılmalara neden olmuştur.” ifadelerinde bulunan şirket “Bu durum kesinlikle istenmeden, planlanmadan ve oyuncularımızın sahne içerisindeki dizilimlerinden ötürü, anlık bir ışık yansıması ile tesadüfen meydana gelmiştir. Bilinçli hiçbir durum söz konusu değildir.” ifadesinde bulundu.Herhangi bir özür de dilemeden ‘yanlış anlaşılma‘ olarak geçiştiren şirket, “Çok büyük bir hassasiyet ile çalışmaktayız” iddiasında bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz