Perinçek’ten Zarrab davası açıklaması: Erdoğan’ı devirmek istiyorlar

06 Aralık 2017 Çarşamba, 13:19
Perinçek’ten Zarrab davası açıklaması: Erdoğan’ı devirmek istiyorlar

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, katıldığı bir televizyon programında Rıza Zarrab davasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin soruları cevapladı.

Rıza Zarrab davasıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Perinçek, ”ABD bu süreçta Tayyip Erdoğan’ı da cezalandırmak istiyor. Bilgi topluyor. Tayyip Erdoğan’ı devirmek istiyor” değerlendirmesinde bulundu.

Perinçek sözlerini şöyle sürdürdü: “Tabi süreçte alışverişleri var. Orada kendi üslerine geleceğini varsayıyor. Onun için bu çıkışı yapıyor. ABD bu süreçta Tayyip Erdoğan’ı da cezalandırmak istiyor. Bilgi topluyor. Tayyip Erdoğan’ı devirmek istiyor. ABD ile uzlaşma yok ama şunun için kötü yönetiliyor diyorum. Galiba şöyle bir şey söylemiş.

Efendim biz ambargoyu delmedik. Bu da bir sanık konuşmasıdır. Biz ambargoyu tanımıyoruz demesi gerekir. Sen beni ikna edersin. O zaman ayrı. Ancak Sen benim ticaretime karışamazsın. Senin ambargonu tanımam demesi gerekir. Bunu demezlerse bu işin içinden çıkamazlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz