“AK Partide ki sahtekarlar, onursuzlar, yağcılar  ve makamcı cüzdancılar”

30 Kasım 2017 Perşembe, 11:40
alim şahin

Artık hiç kimse “Beyefendi böyle istiyor, Reise sormamız lazım” gibi çok bağlıymış hissi vererek ihanet edemeyecek.

Bu ortaya çıktı.

‘Babam öle diyor’ hesabı gibi.

“Reis öyle diyor” (muş)

Halbuki ne reisin nede bir başkasının haberi var.

“Reis adına ahkam kesip ortalığın tozunu atanlar bu kez o hızlarıyla uçurumdan kanatsız uçacaklar.”

İşleri oyalayıp çıkar sağlamak isteyen ahlaksızların taktikleri bertaraf edilecek.

“Aman devlete bir zarar gelmesin, aman Reise bir laf gelmesin” diye devlete, millete ve REİS’e karşı duyarlı davranan ve bu yüzden vatanı bayrağı, milleti devleti, REİS’ i aşkıyla susan insanlarımız var.

Devlet ile millet arasında, Bursa’da Erdoğan adına “yağcılık, yardakçılık, masacılık, makamcılık ve cüzdancılık” yaparak, devletin ve milletin işini oyalayıp çıkar sağlamak isteyen şerefsiz, onursuz, haysiyetsizlerin taktiklerini bertaraf ettiniz.

Ve bunlardan AK Parti Genel Merkez’inden tutunda Bakanlıklara kadar. Kabineden tutunda devlet kademelerine kadar..

Yerel teşkilatlardan tutunda kamu kurumlarına kadar her yerde bu asalak ama bir o kadar da şeytana pabucu ters giyindirenler kol geziyor.

Bunlardan Reis de bizar olmuş ki gelen şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor.

Devlet kapısına işi düşenlerin işlerini yokuşa sürenler, nefsi arzuları ve çıkar beklentileri yerine gelmeyince, sanki her gün Reis ile görüşüyor ve istedikleri zaman ulaşıyorlarmış havası vererek engellenen ve ötelenen nice güzel işler heba olup gitmekte.

Söylenecek ve örnek verilecek çok şey var.

Cumhurbaşkanımızın bu manifestosundan taşra teşkilatları özellikle Bursa’dakiler ders almalıdır.

Reisin bu çıkışından sonra adını kullanmaya cesaret edemeyen fırsatçılar, şimdi de Berat Albayrak adını kullanmaya yönelmişler.

Bunlara ve bu gibilere Allah fırsat vermesin.

Bunlar hem REİS’e hem de vatan millet davasına en büyük darbeyi vuranlar İhanet içindedirler.

Bakın REİS hangi uyarılarda bulundu hatırlayalım.

Bu bildiri, belediyeler dâhil bütün resmi kurumların odalarına asıldığı gibi her vatandaşımızın da cebinde bulunması gerekir.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan diyor ki:

“Beyefendi böyle istiyor sözü adeta Bürokratik Oligarşinin yeni şifresi olmuştur.

Ekranları başında izleyen tüm milletime de sesleniyorum:

Bu yöntemin basit bir bürokratik işlemden, herhangi bir yatırımın detaylarıyla ilgili tercihlere kadar her konuda kullanıldığı anlaşılıyor.

Eğer ben birisine bir şey söyleyeceksem, bir konuda tavır koyacaksam, bir irade beyan edeceksem, kimseyi aracı kılmaya ihtiyacım yok, bunu bizzat kendim yaparım. Sorun çözme makamında oturduğu halde sürekli şikâyet eden, suçu başkalarına atan, özellikle de bizi bahane ederek, kendini kurtarmaya, temize çıkarmaya çalışan herkes benim gözümde başarısız kişidir. Biz milletimize hizmet için gece gündüz demeden; şevkle, azimle, coşkuyla çalışıyoruz. Herkesten de bu şekilde hizmet ortaya koymasını bekliyoruz.”

“Bakan bakanlığını tıkayacak, bürokrat kurumunu tıkayacak, siyasetçi teşkilatını tıkayacak, belediye başkanı belediyesini tıkayacak, ondan sonra da suçu bizim üzerimize atacak. Yok öyle yağma, herkes görevini yapacak.”

REİS Devam ediyor…

“Biz yıllarca bürokratik oligarşiyle mücadele ettik. Hiçbir bakanlıkta, hiçbir kurumda, hiçbir teşkilatımızda şahsımın adı kullanılarak, herhangi bir sürecin tıkanmasına, kurallar, kaideler dışında iş yapılmasına rıza gösteremem.

Bunu yapanlar; hepsi sahtekârdır, dolandırıcıdır. Bunlara yol vermeyin. İsmimi, unvanımı, kendi yanlışına, kendi basiretsizliğine alet etmeye kalkan hiç kimseyi affedemem.

Bu tarz davranışlarla karşılaşanlardan durumu Meclisteki, partideki, Cumhurbaşkanlığındaki özel kalem görevlilerimle lütfen şahsıma iletmelerini rica ediyorum”.

Reis’i duydunuz mu efendiler.

Şikayeti olanlar sizde duydunuz mu gerçeği.

Öyleyse bu aşağılık, sahtekârdır, dolandırıcılara yol vermeyin, fırsat vermeyin anında gereğini yapın Meclisteki, partideki, Cumhurbaşkanlığındaki özel kalem görevlilerine durumu iletin.

Hay Allah senden razı olsun REİS.

 

SUÇLULAR CEZASIZ KALMAMALI

Şunu kimse unutmasın.

Bu fitne asrında Recep Tayip Erdoğan Allahın Müslümanlara bahşettiği büyük bir fırsattır. Gübrenin içinde yaşayan kadı lokması denilen böcekler nasıl üzeri açılınca rahatsız oluyorlarsa, Erdoğan’ın dürüstlüğünden rahatsız olan böceklerdir bu yönteme başvuranlar.

Oysa REİS’in bu memleketin temiz evlatlarıyla irtibatını sağlamak çok büyük önem taşıyor.

Bun sıkıntıları aşmak için de gerekli metot ve teknikler oluşturulmalı.

Bu da yerel teşkilatlara düşüyor.

Ama teşkilatlar içinde bu sahtekarlığı yapanlar varsa ne olacak sorusuna cevap aranıyor.

O cevabı da REİS verdi adresi gösterdi “Özel kalemler” dedi.

Yani kimseye artık güveni yok reisin.

Bu milletin İmanını anlayışını kalpten yaşayan bir lider ama kamu ihalesine göz dikmiş münafıklar, rant vurguncuları, kendi aralarında öyle bir dayanışma ve organizasyon kurmuş durumdalar ki, milletin temiz evlatlarının feryatlarını Sayın Cumhurbaşkanımıza ulaştırmak mümkün olmuyor.

İmanlı, saf Anadolu insanını, memleketini dünya Müslümanlarını, Masumları, sırf ve Allah yarattı diye nerde zulme uğrayan mazlum varsa onları bile düşünebilecek merhamet ve engin insani duyguya sahip olan Cumhurbaşkanımız olmasına rağmen münafıklar, milletimizin temiz evlatlarını sırf kendilerinin pisliklerine engel olmasın diye olmadık entrika ve hilelerle mağdur ediyorlar.

Bu durum tarih boyunca insanlığın en büyük sorunlarından, menfaati ve makamlar aşkına böyle yuvarlanıp gelmiş. İmanından geçmiş nefislerinden geçememiş sözde nice Şeyhülislamlar tarihimizde büyük tahribatlar yaptılar.

 Memleketin temiz evlatlarının feryatlarını Sayın Cumhurbaşkanımıza süratle ulaştıracak yöntemler süratle devreye sokulmalıdır.

Daha gelişmiş çare de bulunabilir, mesela aklıma gelen ilk yöntem en basitinden şu olmalı.

Reis’in ‘özel kaleme şikayet’ edin tavsiyesi doğrultusunda telefonla ulaşanlar bütün konuşmayı kayıt altına alınmalı ki özel kalem müdürlerinin bu kayıtlara ulaşamayacağı bir yerde saklanmalı. Eminim öyle bir tedbir vardır.

Reisi arayan herkes gün ve saate bakıp notunu almalı. Cevap hakkı sonuçlanmıyorsa demek ki bir yerde ‘bit yeniği var’ deyip o gün ve saatte konuşulanların araştırılmasını isteyen dilekçesini partiye vermeli. Partiden ise dilekçe aldığına dair belge almalı.. Sonrasında kim tıkıyorsa görevine son verilip mali işleri dahil mahkemeye hesap verip kodese tıkılmalı.

Yani suçlar cezasız kalmamalı.

Suçlar ve suçlular cezalandırıldıkça sıkıntılar ortadan otomatik men kalkar. Bakın o zaman tıkanma mı oluyor.

Tam tersine aman şunu ilgili makama ulaştıralım şeklinde yarış yapılmıyor mu?

2019 geliyor ve gelmeden bu tedbirler mutlaka alınmalıdır.

REİS  başkan olduktan sonra da zaten bu sahtekarlar, dolandırıcılar, şeref ve onurdan yoksun hainliklerin oluşturduğu bu hantal yapı kendiliğinde çözülecek.

Allah Reise, vatana, bayrağa, devlete ve millete selamet versin.

.

alimce29@gmail.com

facebook.com/alimsahinmalkocoglu

twitter.com/AlimSahin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz