Vahim iddia! REİS’e rağmen AK Parti’yi kripto Fetö’cüler yönetiyor..

16 Kasım 2017 Perşembe, 12:37
alim şahin

Görevden alınanların yerine atananlar göz boyama..

Son günlerde iyice ayyuka çıkmış.

Medyada sıkça bahsedilir oldu.

Kripto FETÖ’cüler hala AK Parti de etkin durumdalar.

Daha da vahimi etkin kelimesi hafif kalır.

AK Parti’yi ele geçirmiş iddiaları sıkça konuşulur oldu.

İddiaların en vahimi ise Parti’yi yönetenler kripto.

Bunlar iddia ama uygulamalardan yola çıkan bir analiz gerçeklerin ne kadar çıplak olduğunu gözler önüne seriyor.

Atananlardan yer değiştirilenlerden uygulamalardan bu zamana kadar ortaya konulan tablo kriptoların o kadar iyi saklandığını ayna gibi ortaya koyuyor.

Konuyla ilgili analiz yapan Gazeteci Ömer Turan’ın Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar gündeme bomba gibi düştü.

Yaptığı analizi tek tek paylaşan Ömer Turan, “Erdoğan Genel Başkan oldu ama hala AK Parti’ye hakim olamadı.

AK partiyi, derin Ak parti Erdoğan’a rağmen yönetiyor.

Erdoğan’a emr-i vakilerle istediklerini kabul ettiriyorlar.

Derin AK parti istediği ismi istediği yere getiriyor, bunu yaparken de ‘Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle’ bu kararı aldık diye sorumluluğu Sayın Cumhurbaşkanımıza atıyorlar” şeklinde bu zamana kadar hiç konuşulmayan sözler sarf etti.

Ömer Turan’ın paylaşımları şöyle:

“Derin Ak parti kendi rapor ve anketleri ile Erdoğanı istedikleri yönde etkilemeye çalışıyorlar, bu olmazsa emr-i vakilerle istediklerini kabul ettiriyorlar, tabi her zamanki gibi sorumluluğu Erdoğan’a atarak. GülDavutoglu-Atalay troykası teoride tasfiye edilmesine rağmen pratikte hala hükümet ve bürokraside çok etkinler. Partide ise etkin değil hakimler. Bunun böyle olacağını ben Kongrede MKYK listesini görünce öngörmüş ve çok sert analizlerde bulunmuştum. Malesef bugün ne kadar haklı olduğum ortaya bir bir çıkıyor. O zaman bazı arkadaşlar Erdoğan Genel Başkan olduktan sonra MKYK’nın önemi olmadığını söylemişti. Ben ise Erdoğan’ın partide yine yalnız kalacağı ve o MKYK listesinin partiyi Erdoğan’a rağmen kendi istedikleri gibi yöneteceğini söylemiştim. Malesef yine haklı çıktık. AK parti yani kendi partisi Erdoğan’ı yalnız bırakıyor. Yalnız bırakmakla kalmıyor, Erdoğan’a siyasi operasyon çekiyor, en kötüsü ise tüm bunları Erdoğan’ın ismini kullanarak yapıyorlar. Erol Kaya’nın her açıklamada besmele çeker gibi ‘Sayın Cumhurbaşkanımıza danıştık, bu ismi o seçti’ demesine bakmayın. Erdoğan’ın önüne kendi seçtiği isimleri koyuyorlar, sonra da ‘sayın Cumhurbaşkanımız bunu münasip gördü’ diyerek sorumluluğu Cumhurbaşkanımıza atıyorlar. Sayın Erol Kaya, her atamada, ‘Sayın Cumhurbaşkanımız bu ismi uygun gördü’ diye yaptığınız açıklamanın gerçeği yansıtmadığını biliyoruz. Kendi uygun gördüğünüz isimleri bize Erdoğan uygun gördü diye kabul ettirmeye çalışıyorsunuz. Ama her şeyin farkındayız, sayın Erol Kaya. Erdoğan sayın İsmail Kahraman’ın ikinci kez aday olmasını istemedi, bunu kibar dille İsmail beye de söyledi. Ama buna rağmen Kahraman aday oldu, hem de parti adına. Bu resmen Erdoğan’a karşı kendi partisinin yaptığı operasyondur. Sayın Cumhurbaşkanımız, ya fitne olmasın kriz büyümesin diyerek işin üstüne gitmeyecek ve onların dediği olacak, ya da Fidan’ın istifasında olduğu gibi sert çıkıp oyunu bozacak, bekleyip göreceğiz. Yalnız bu durum bize, AK Parti’nin Erdoğan tarafından değil de, hala Gül-Davutoglu-Atalay troykası tarafından yönetildiğini net bir şekilde gösterdi. AK parti Erdoğan’a operasyon üstüne operasyon çekiyor. Önümüzde üç önemli seçim var ve millet herşeyin farkında.

Sayın Cumhurbaşkanım, AK Parti’nin size çektiği büyük veya küçük (Cam filmi-Motorlu taşıtlar vergisi vs) operasyonları engellemez, bu operasyonu çekenleri tasfiye etmezseniz, önümüzdeki üç seçimde büyük sıkıntı yaşarız.

Sayın Cumhurbaşkanım, Fitne, fesat olmasın, parti içi birliğimizi koruyalım diye bu operasyonlara ve bunu çekenlere sessiz kalırsak, ilk seçim akşamı hayatımızın travmasını yaşarız. Millet herşeyin farkında ve bu sefer inanın çok büyük fatura kesecek.”

 

Ömer Turan son paylaşımında ise dikkat çeken şu cümlelere yer verdi: Sayın Cumhurbaşkanımızın etrafı Abdülhamid Han’ın etrafı gibi koza gibi örülmüş, etrafına 7 duvar örülmüş, ulaşamıyoruz. Buradan haykırıyorum, efendim en yakınlarınıza dikkat edin. Efendim tehlike büyük.

Yani okudukça insanın dudakları uçukluyor.

REİS olan bitenin farkında değil mi diye sorusu akla takılıyor.

Farkında olup da aşamadığı güçler mi var.

Allah REİS’in yar ve yardımcısı olsun.

Allah’ım hainlere fırsat vermesin.

Allah’ın oyunu oyunların en büyüğüdür.

Ona inanıyor ona güveniyor ona dayanıyoruz.

“Lâ gâlibe illallah”

Allah’tan başka zafer sahibi yoktur.

Allah vatanımıza, milletimize, devletimize ve bayrağımıza zeval getirmesin.

Amin.

 

.

alimce29@gmail.com

facebook.com/alimsahinmalkocoglu

twitter.com/AlimSahin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz