Kadın koruma kanunu yuva yıkıyor, İşte vatandaşın ‘6284’ isyanı

16 Kasım 2017 Perşembe, 11:48
Kadın koruma kanunu yuva yıkıyor, İşte vatandaşın ‘6284’ isyanı

Aileyi darmadağın eden kanunu gündeme taşıyan Akit, ‘6284’ mağdurlarının sesi oldu. Mağdurlar şikayetlerini paylaşırken sözde kadın dernekleri 6284’ü savundu.

Kadını “koruma” adı altında Müslüman Türk milletinin kutsal olarak saydığı aile kurumunu yıkan Batı kökenli ‘6284’, kanıtın dışında beyanı esas alması nedeniyle art niyetli kişilerin “ekmek kapısı”(!) haline geldiği ortaya çıktı.

Akit’in kanayan yarayı gündeme taşınmasıyla erkek ve kadın mağdurlar, mağduriyetlerini sosyal medya hesaplarından haykırdı.

TOPLUMUN KANAYAN DERİN YARASI

‘Aile’yi reddeden, LGBT gibi sapkın ilişkileri savunan, karanlık odakların sözcülüğünü yapan ve cinsiyetçilik yaparak ‘erkek düşmanlığı’nı körükleyen sözde “kadın dernekleri”nin ateşli bir şekilde savunduğu “6284” sayılı kanun, mağdurların paylaşımlarıyla yaranın ne kadar derin olduğunu gösterdi.

KADIN CİNAYETLERİNE İTİYOR

Kadını da erkeği de mağdur eden kanun, kimisini çocuğundan mahrum ederek aile bireylerini psikolojik olarak yıkıyor, kimisini de süresiz nafakayla ekonomik darboğaza sokarak tekrar evlenmekten alıkoyuyor. Bazılarını ise cinnete getirerek kadın ve evlat cinayetlerine kadar itiyor. Sözde kadın dernekleri göz ardı ettiği bu durum, toplumun temel taşı olan ailenin ne kadar büyük bir tehlike altında olduğunu gösteriyor.

Yeniakit

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz