Çalışma Bakanlığı’nda FETÖ yapılanması Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yıpratacak..

16 Kasım 2017 Perşembe, 12:10
Çalışma Bakanlığı’nda FETÖ yapılanması Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yıpratacak..

Erdoğan’a kumpas kurdular! Bakanlıktaki o FETÖ’cüyü kim koruyor?
Resul Kurt, Çalışma Bakanlığı’ndaki FETÖ yapılanmasına dikkat çekerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yıpratacak bir kumpas içerisine girildiğini yazdı.Resul Kurt, ‘Devlete kilit, vatandaşa mobbing’ başlıklı bugünkü yazısında Çalışma Bakanlığı’nın içerisindeki FETÖ yapılanmasına dikkat çekti. Star gazetesi yazarı Kurt, Çalışma Bakanlığı’nda İş Müfettişi pozisyonun görev alan FETÖ’cünün işvereni hükümete karşı kışkırtmak amacıyla haksız yere cezalar yazdığını belirterek Çalışma Bakanlığı’ndaki FETÖ’cüleri kimlerin koruduğunu sordu.

Kurt, bir ay kadar önce Sabah Gazetesi’nde yer alan bir haberi hatırlatarak”FETÖ’nün kanalı STV’deki muhabiri itirafçı olup FETÖ’deki abisini ele vermişti. Bu kişinin örgüt abisi Çalışma Bakanlığı İş Müfettişi M. Emin…FETÖ’nün 2010 yılından itibaren ÖSYM’den soru çalarak kamuya adam yerleştirdiği yıllarda girenlerden birisi idi. Benim daha önce de yazılarımda dile getirdiğim ve sırf işvereni hükümete karşı kışkırtmak için haksız yere cezalar yazanlardan birisi olması yazımızdaki haklılığımızı teyit ediyor. Bu kişinin/kişilerin alındığı sınav komisyonunda görev yapanlar kimlerdi? Nasıl göreve alındı, başka kimler FETÖ’cü bürokratlar tarafından müfettişliğe alındı, bunun araştırılması lazım” dedi.

Resul Kurt, sınav komisyonun FETÖ bağlantısı dolayısıyla daha kimlerin ihraç edildiğini sorarak ”Bu ihraç edilen yetkili bürokratları Çalışma Bakanlığında kimler korudu ve halen koruyor?” dedi.

Resul Kurt şunları yazdı;

”Bu konu basında ilk defa yer alacak!

Çalışma Bakanlığı’nda FETÖ’nün en üst düzeydeki imamı olduğunu sağır sultanın bildiği ve 2014 yılına kadar İş Teftiş Kurulu Başkan yardımcılığı görevinde bulunan M.Ö. isimli iş başmüfettişi 15 Temmuz darbesi başarılı olamayınca kendisini koruyan üst bürokratlar tarafından hemen pazartesi günü emeklilik dilekçesi verdirilerek kamudan ihraç edilmeden emekli olması sağlanmaya çalışıldı. Emekli olması için imzaları hızlıca kim tamamladı? Dönemin Çalışma Bakanı kendisine yapılan ihbarla bu konuya el koymasaydı FETÖ’nün tetikçisi şimdi emekli aylığı alabilecek miydi? İhraç listesinin en sonuna lütfen eklenen bu zatı Çalışma Bakanlığında kimler korudu? Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yıpratma amacıyla ve iş dünyasını sistematik bir biçimde Proje Denetimleriyle hedef alan bu kumpasın içinde kimler var?

Bu kişinin esasen İş Teftiş Kurulu sınav komisyonlarının birçoğunda da etkili olduğu, FETÖ’cü şirketler aleyhine rapor düzenleyen müfettişleri tehdit ettiği, 17/25 sonrasında da göze batmaması için İş Teftiş Kurulu tarafından gözden uzak tutulduğunu Bakanlıkta herkes biliyor olmasına rağmen FETÖ ihraç komisyonun bilmemesi manidar değil mi? FETÖ’nün bu imamlarını Çalışma Bakanlığında kim koruyor? İmzaları atanlar açığa çıkartılıp görevlerinden uzaklaştırılacak mı?”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz