İşte Erdoğan’ın Meral Akşener planı

08 Kasım 2017 Çarşamba, 10:53
İşte Erdoğan’ın Meral Akşener planı

Gazeteci Abdülkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Meral Akşener’e karşı AK Parti Kadın Teşkilatı’nı harekete geçireceğini söyledi.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmayı değerlendirdi.

HEDEFP 2019 SEÇİMLERİ

Erdoğan’ın kürsüyle çıktığında “Şimdi önümüzde yeni bir imtihan var. Hizmet konusunda rüştünü ispat eden AK Parti, ülkemizin yönetim sistemini değiştirmek konusunda da aynı başarıyı göstermek zorundadır. Bu nedenle 2019 seçimleri en az 3 Kasım seçimleri kadar önemli olacaktır” diye söze başladığını ifade eden Selvi, bu ifadelerin ‘Seçim startı’ olarak yorumlandığını ve bütün hesapların 2019 seçimlerine göre yapıldığını söyledi.

“AKŞENER’E KARŞI AK PARTİ KADIN TEŞKİLATI”

Erdoğan’ın “İnşallah AK kadınlarımız 81 vilayette 3 Kasım 2019’da zaferini ilan ederek yeni bir değişim dönüşümü ortaya koyacaktır” ifadesindeki şifreleri çözmeye çalışan Selvi, AK Parti’nin başarısında kapı kapı dolaşıp oy toplayan kadınların büyük katkısının olduğunu söyleyerek, “AK Partili kadınların sahaya çıkmasının bir etkisi de Meral Akşener konusunda kendini gösterecek. Belli ki Erdoğan, Akşener’in önünü ‘Ak Kadınlar’la kesmeyi planlıyor.” şeklinde görüş belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz