Devlet Bahçeli’den çok sürpriz çıkış! Ayrılırım

08 Kasım 2017 Çarşamba, 13:20
devlet bahçeli

MHP lideri Devlet Bahçeli, Yabancı sayısının fazla olması aleyhimize. “Beşiktaş 11 yabancı futbolcuyla sahaya çıksın kulüpten ayrılırım” diyerek flaş bir açıklama yaptı.

Galatasaray’daki yabancı futbolcu sayısına ilişkin daha önce yaptığı değerlendirmenin hatırlatılması üzerine Devlet Bahçeli, takımların yerli futbolculara da yer vermelerinin faydalı olacağını söyledi.

Devlet Bahçeli, şunları kaydetti:

“Galatasaray’lıların bunu düşünmesi lazım”

“11 kişi takım kuruyorsunuz, 11’i de yabancı. Yani antrenör de yabancı olursa o zaman yani hangi ülkenin takımıyız, nerede oynuyoruz? Galatasaray’lıların bunu düşünmesi lazım. Bunun için ya isim değiştirsinler ya bundan vazgeçsinler.

“Beşiktaş’ı bırakırım”

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş 1900’lü yıllardan beri olan kulüplerdir. Bu kulüplerin, üzerinde öyle gölge taşımaması lazım. İki üç tane olur mu olur. Bizden de yurt dışına gidenler var. Oradan da bize gelenler olabilir. Ama 11 tane de gelirse düşünmek lazım. Beşiktaş’ta olmuş olsa şimdi, manşetlik bir laf söyleyeceğim, Beşiktaş 11 yabancı futbolcuyla sahaya çıksın koyu bir Beşiktaşlı olmama rağmen kulüpten ayrılırım.

Böyle bir takımda bakıyorsun futbolcuların hangisinin ayağında top var, ismi nedir şaşırıyorsun. Üstelik bazılarına dilin de dönmüyor. Kimisi İspanyol, kimisi Brezilyalı bilmem ne filan. O bakımdan bizim gençlerimize yol vermemiz lazım. Bunun için de altyapı dediğimiz unsuru geliştirmekte yarar var. Altyapıda da Beşiktaş üstattır. Güzel futbolcular çıkartmıştır, yine çıkar.”

Beşiktaş’ta en beğendiği futbolcunun kim olduğu sorusuna ise Bahçeli, espirili bir şekilde “Alayını beğeniyorum.” yanıtını verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz