Erdoğan: Başkanlarda değişikliğe gidiyorsak sen anlayamazsın…

29 Ekim 2017 Pazar, 08:49
Erdoğan

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde; 

Toplantımızın şehrimize, ülkemize, partimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bizi sevgisi ile coşkusu ile bağrına basan Konya’mıza bir kez daha şükranlarımızı sunuyorum. Konya en başından beri bizim yanımızda dimdik durdu. Konya’dan aldığımız destek ve güç bizim için çok önemlidir. Konya bizi hiç yalnız bırakmadı.

AK Parti’nin kendi iç bünyesindeki değişim ihtiyacının ürünü tasarrufları eleştirerek demokrasinin namusunu kurtarmıyor sadece üzerinize vazife olmayan bir işe karışmış oluyorsunuz. Bak Kılıçdaroğlu, adamlarına da söyle, AK Parti’nin kendi bünyesinde eğer belediye başkanlarıyla ilgili gayet güzel bir şekilde bazı yerlerde bazı değişimleri siyasi olarak yapıyorsak, bu senin anlamayacağın, bilmeyeceğin bir iştir. Çünkü senin siyasette daha çok öğreneceğin işler var. Bu atılan adımların neler getirip götüreceğini de gelecekte öğreneceksin. Biz bir şeyi yapıyorsak, bunu kılı kırk yararak yaparız. İstişarelerimizi yaparız, adımlarımızı da ona göre atarız.

“SİYASİ, İDARİ, YARGI…”

Biz milletimize seçimlerde verdiğimiz sözün gereği olarak partimiz bünyesindeki teşkilat yöneticilerini de belediye başkanlarını da milletvekillerini de kendi teamüllerimize göre denetler, değerlendiririz. Bu işin siyasi, idari, yargı boyutu vardır. Bütün bunları değerlendiririz ve ondan sonra da adımımızı atarız. Bu, partimizin demokratik hakkıdır ve bize oy verenlere karşı sorumluluğumuzun da gereğidir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz