Bakın arkasında kim var?

25 Ekim 2017 Çarşamba, 12:48
meral akşener

Kuruluş dilekçesinin bugün verileceği ilan edilen Meral Akşener’in partisi, Batı basınının son gözdesiMeral Akşener’in yeni partisi için bugün kuruluş dilekçesi verilecek. Atlantik basını yeni partiye yakın ilgi gösteriyor, bir yılı aşkın süredir manşetlerden inmeyen Akşener için belirgin bir parlatma kampanyası yürütülüyor. 20’yi aşkın yayın organında haberleri çıkan Akşener’in, tüm güzellemelere rağmen Kurucular Kurulu için güçlü isimleri ikna edemediği konuşuluyor.

15 Temmuz Amerikancı-FETÖ darbe girişimi sonrası Türk siyasetinde etki alanı daralan Atlantik, siyasette alternatif çözüm arayışlarını hızlandırdı. Küresel sermayenin sözcülüğünü üstlenmiş, Türkiye düşmanı yayınlarıyla bilinen pek çok dergi ve internet sitesinde yapılan Akşener güzellemeleri ise, bu alternatiflerden birinin Meral Akşener olduğunu kanıtlar nitelikte. Batı medyasının Akşener’e övgü dağarcığı da oldukça geniş.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz