Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Flaş erken seçim açıklaması

24 Ekim 2017 Salı, 12:35
erdogan

AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD ile son günlerde yaşanan krize değinerek “Her terörist için 1 TIR silah gönderdikleri yalanına bizi inandırmaya çalışacak kadar da pişkince tavır içindeler. Terörist başı saygıdeğer bir kişi değilmiş. Lafa bak. Hani siz demokrasinin beşiğiydiniz ya?  Sizin gücünüz Tayyip Erdoğan’ın 13 koruması için gözaltı kararı çıkarmaya yeter.” dedi.

Erdoğan, ABD’nin Metin Topuz’un telefonunu istemesine sert tepki göstererek, “FETÖ ile irtibatı sebebiyle birisini gözaltına alıyorsunuz. Diplomatik dokunulmazlığı var diye telefonuna sahip çıkıyorlar. Böyle bir şey yok. Belki yutarlar diye buradan giriyorlar. Kime, neyi yutturuyorsunuz? Başkonsolosluktan çıkanla STK mensubu dedikleri Türkiye’nin Soros’u dedikleri kişinin bağlantıları çıkıyor ortaya” ifadesini kullandı.

ERKEN SEÇİM OLACAK MI?

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan bir süredir konuşulan erken seçim iddialarıyla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, “Erken seçim şu anda gündemimizde yok. Teşkilatlarımızda çalışmalarımızı tamamlamaya çalışıyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz