Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan uyarı: Eğer değiştirmezsek millet değiştirir

07 Ekim 2017 Cumartesi, 11:59
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan uyarı: Eğer değiştirmezsek millet değiştirir

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Partili belediye ve teşkilatlarda değişimin milletin talebi olduğunu ifade ederek, “Kendimiz yapmazsak sandıkta milletimiz yapar” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Afyon’da AK Parti istişare kampında yaptığı konuşmada, AK partinin belediye ve teşkilatlarında yaşanan değişime ilişkin açıklamada bulundu. Erdoğan, “Biz milletimize her alanda hep yeni şeyler söyledik. Maziden atiye kurduğumuz köprünün kilit taşı değişim konusundaki kararlılığımızdır. Bu gerçekten hareketle bir süredir teşkilatlarımızda ve belediyelerimizde yenilenme ihtiyacını söyledim, söylüyorum. Belediyelerde şimdiden benzer adımları atmanın hazırlığı içindeyiz. Bu milletimizin talebidir. Değişim ihtiyacını kendi irademizle gerçekleştirmek mecburiyetindeyiz. Bunu kendimiz yapmazsak sandıkta milletimiz yapar. Milletimiz bize en barizi 7 Haziran olmak üzere bu yönde çok net mesajlar vermiştir. Buradan nasibimizi almalıyız.” İfadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz