Altın için katlettiler.

09 Eylül 2017 Cumartesi, 08:26
Altın için katlettiler.

Myanmar hükümetiyle Müslümanların bölgeden çıkarılması için anlaşmaya varan sömürgeci Batılı ülkelerin iğrenç Rohingya planı gün yüzüne çıktı.

Sömürgeci Batılı ülkelerin iğrenç Rohingya planı gün yüzüne çıktı. İngiliz ve Alman madencilik devleri, Arakan’da devasa altın, gümüş, bakır ve çinko rezervleri tespit edince Myanmar hükümetiyle Müslümanların bölgeden çıkarılması için anlaşmaya vardı.

Sözde medeni Batılı ülkelerin para için insan hayatını nasıl hiçe saydığı bir kez daha kanıtlandı… Myanmar’ın faşist Budist yönetiminin başlattığı katliamla yaşadıkları Arakan’ı terk ederek mülteci durumuna düşen Arakanlı Müslümanların yaşadığı dramın altından da batılı emperyalist devletler çıktı. Akit’in devletin hassas haber alma birimlerinden edindiği bilgiye göre, dünyada “Altın avcısı” olarak bilinen Alman ve İngiliz madencilik devleri, Arakanlıların yaşadıkları bölgelerde görülmemiş büyüklükte altın, gümüş, bakır ve çinko rezervlerini tespit edince Müslümanlar için acı dolu dönem başlamış oldu.

7 BİN KİŞİ ÖLDÜRÜLDÜ

Batılı kan emiciler Myanmar yönetimini ikna edince de katliam başladı. Son iki haftada 7 binin üzerinde Müslüman Arakanlının öldüğü, yüz binlercesinin yakılan evlerinin içinden canlarını zor kurtararak yollara düştüğü büyük drama Alman ve İngilizler para nedeniyle sessiz. İngilizlerin Birmanya’daki sömürge döneminde Budistleri kayırıp Müslüman Rohingyalıları “açlıktan ölsünler” diye sürdükleri tarıma elverişsiz dağlardan altın fışkırınca işler değişti. Dünyada “altın avcısı” olarak bilinen Alman ve İngiliz madencilik devleri, bölgedeki madenlerinden gelecek trilyon dolarları görünce her zaman yaptıkları katliam kışkırtıcılığına başvurdular.

MADENLER AÇILACAK

Büyük zenginlik ve güç vaadiyle Budist Myanmar yönetimini sinsi planlarına katılmaya ikna eden İngiliz ve Almanlar, bunun için bölgeden Müslümanların çıkarılması gerektiğini bildirerek kanlı planı devreye sokturdu. Bölgeden trilyonlarca dolarlık zenginlik fışkırdığında Müslüman halkın zenginleşeceğini ve bunun risk olacağını belirten Batılı sömürgeciler, Myanmar yönetimine taktik ve silah desteği vererek katliam ve sürgünün hayata geçirilmesini sağladılar. Müslüman Rohingyalıların tümünün bölgeden çıkarılıp köylerinin yakılarak haritadan silinmesinin tamamlanmasının ardından, bölgeye gelecek olan batılı maden şirketleri, maden ocaklarını açıp sömürgeciliğe devam edecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz